Miért rabolják el embereket az földönkívüliek?
Biztos most azt gondoljátok mit keresek itt? pedig jó magam egy teljesen másik CIA-ügynök vagyok, de megértelek titeket gyerekkoromban én is sokat gondolkoztam, de igazából nem tudom, mert nem emlékszek a gyerekkoromra most élem ki a gyerekkoromat mindegy hagyjuk a részleteket. miért rabolják el az embereket az ufok? ennek számos oka lehet (pl. szexuális kapcsolatot akarnak létesítményi az áldozatokat). akik azt gondolják hogy az idegenek test felépítése teljesen más, mint az emberé nos elmondom tévednek Állítólag az
emberi DNS-t egy ősi idegen civilizáció egy földönkívüli jellel kódolta mondja ezt néhány tudós és bloggal is tudom bizonyítani állításomat nesztek itt van... [link] az embereket azért is rombolják az idegenek, mert meg akarják tudni mennyit fejlődött az emberiség testileg bár: az is lehet, hogy csak közösülni akarnak bevallom nem szívesen lennék ezeknek az embereknek a helyébe.
Üdv, J Ügynök CIA
Aether, idézem a GYK szabályzatát:
"
(d) személyes adatokat, telefonszámot, e-mail címet, idézett telefonbeszélgetés-, privát üzenet, vagy e-mail részletet elhelyezni, még az érintett beleegyezésével sem, idetartozik a más Felhasználóról bármilyen információ nyilvánosságra hozatala, beleértve annak jelszavát is; "
Kérlek, tartsd be a szabályokat, különben kénytelen leszek jelenteni téged.
"személyes adatokat, telefonszámot, e-mail címet, idézett telefonbeszélgetés-, privát üzenet, vagy e-mail részletet elhelyezni, még az érintett beleegyezésével sem, idetartozik a más Felhasználóról bármilyen információ nyilvánosságra hozatala, beleértve annak jelszavát is; "
Kérlek, tartsd be a szabályokat, különben kénytelen leszek jelenteni téged."
- Ez másra is vonatkozik. Nekik miért nem sikerül ezt betartani? Addig megyek el, ameddig más is. De nyugodtan, jelents. Sok dologtól nem fosztasz meg, sőt. Akkor viszont a drágalátos A.D.-t és a többi accountját se felejtsd ki. Ugyanis valódi neveket tudtommal nem én írtam le. (Mondjuk ez a tipikus "Megmondalak anyunak" feeling igen csak kiszámítható volt tőled)
"Akkor a nick nélkül, rajongóként beírt, tényleg nevetésgesen átlátszó mondataidat (“ Okkal szeretik ennyien és okkal vannak követői más országokból ahogy fontos kapcsolatai is.” WOW) miért nem vállalod fel valamelyik Aether Indra, Darv vagy egyéb neveddel?"
- Ennyire rossz látni, hogy van aki ismer, veletek ellentétben, és tud jót mondani rólam? Persze nyugodtan, gondolj, amit akarsz. Lényegében az általad felállított Darv nem az eredeti, hisz nem ismered, semmit nem tudsz rólam, csak amit nehezen összevakartál az internetről, és az se mind valós forrás, vagy nem is tőlem származik.
"Persze megértem, A.J. túl sok stresszt okozott és nem figyelsz kellőképpen. Írok neki privátban, hogy hagyjon kis időt neked megjavulni."
- Ezt nem értem. A.J.? Vagy A.D.-re gondolsz? Már rég tudom, ki ő, és nem okozott semmilyen stresszt. Szórakoztató volt, hogy a lebukása után tovább játszadozik. Mellesleg a kérdést feltevő emberke is egy és ugyan az. Az a helyzet, legalább 10 felhasználója van. Talán egy vagy közülük? - Nem tudom, de valószínűleg magatokról ilyenkor megfeledkeztek.
Goku felhozott pár oldalt, ahonnan ismer. Elég hiteles lehetsz, ha egyik sem működő oldal.
Kerestem a Naruto-kunon is, de ott nem találtam. A Facebook elérhetőségem pedig eddig is nyilvánvaló volt, elég ha ezt a nicket beírod. Nyilván profi nyomozónak kell lenned ahhoz, hogy megtaláld. Szóval: You don't say!?
Akárhogy is, kicsit untat a dolog, és bár mondogatják, az ismétlés a tudás anyja, rátok ez valahogy nem jellemző. Ahogy az sem, hogy tanuljatok a hibákból. Nyilván nem is ezért vagytok itt, amit természetesen megértek.
Amíg vannak emberek, akik olyanok mint én (és nincsenek kevesen), addig megéri ezt folytatni, mert a legtöbb hozzám hasonló nem meri ezt felvállalni, hogy elég nyitott ahhoz, hogy olyan dolgokat is érzékelhessen, amit az egyszerű emberek nem. Egy csodás csapatot alkotunk, és ez a fő. Lehet, hogy másnak elképzelhetetlen, ennyi vegyes kategóriájú jelenség és találkozás észlelése, de nekem és még rajtam kívül számos embernek nem az.
Éld a saját világod, és ha nem vagyok annyira értékes, akkor ne foglalkozz velem. Nagy kérés? - Igen, tudom hogy nehéz.
"Goku felhozott pár oldalt, ahonnan ismer. Elég hiteles lehetsz, ha egyik sem működő oldal.
[link] "
Istenem, ne játszd már az álszentet te kis ...
Ez a link működött, még én is láttam, te törölted le magad, deaktiváltad nyilván.
Ugyanezt csináltad a korábbi 140 valahányas válasznál is.
Amit belinkeltek oldalakat működtek, 5 percre rá meg törölted magad mindről és adtad az ártatlant, hogy "jujj ez mi, el sem érhető?"
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__5241..
"Akárhogy is, kicsit untat a dolog, és bár mondogatják, az ismétlés a tudás anyja, rátok ez valahogy nem jellemző"
Kis taknyos vagy, mindenkit lenézel akit nem tudsz átverni. Ilyen fennhéjazón viselkedsz és lenézed a másikat, egocentrikusan írsz ó nagy mindent tudó darv aka Heni.
"Éld a saját világod, és ha nem vagyok annyira értékes, akkor ne foglalkozz velem. Nagy kérés? - Igen, tudom hogy nehéz."
Hát igen, mert már kicsit unalmas hogy a neten mindenhol terjeszted a hülyeségeidet. Akárhova nézek celebbé akarsz válni. Ne foglalkozzak veled? Most is mesét írsz, hogy milyen fasza kis (nemlétező) csapatod van, akkor miért téped itt a szád, főleg hogy erről senki sem kérdezett?
A "régi" 2013-as blogodon még szót sem írsz a földönkívüliekről, ott is csak tippelhetsz, hogy mit akarnak, egy sima oldal:
Itt most meg már tudod, hogy jujj genetikai kísérleteznek, sőt, már téged is megszexuáltak. Pedig állításaid szerint ezek a dolgok már régóta folytatódnak.
Kicsit érdekes, hogy a 2013-as blogodon még értetlenkedsz ezekben, utána később, egy másik blogon már úgy adod elő, mintha mindent tudnál és megtörténtek veled még 2013 előtt. ;)
Egyébként nem azzal van a probléma, hogy egy valakivel sokminden történik. ( Bár érdekes, minden napra jut valami új kitaláció :) ), hanem az, hogy ugyanazt a történetet időnként más adatokkal meséled el. És itt bukod el, mert hülye vagy megjegyezni őket.
Aki hazudik, előbb utóbb belegabalyodik. Nos veled ez megtörtént ;)
Kis nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő Darvocska :(
Rém érdekes, hogy amit már tényszerűen elmagyaráztam ezekről, azokat "elfelejtetted", és ugyanazt ismételgeted. Nem unod még? Én már kicsit igen, hogy mindent elmagyaráztam, csak a drága szívemnek nem megy megjegyezni ezeket.
Oké, sebaj. Nem vagyok papagáj, hogy ismételgessem magam. Az általad írt komment összes felhozott részére van válasz, csak nem vagy hajlandó elfogadni, vagy feldolgozni.
De hát így megy ez. :*
Mondj csak ilyen szépeket továbbra is.
43-as névtelennnek
A kommentedre a linkekben a válasz és ezzel magadat rúgtad tökön. Gratu!
“Ennyire rossz látni, hogy van aki ismer, veletek ellentétben, és tud jót mondani rólam?”
Egyáltalán nem, de a próbálkozásod, hogy nick nélkül egy másik accoutodból írva feldícsérd magad... kissé szánalmas. Mert ugye minden híved, követőd a te stílusodban ír:))
Van aki tud személyiséget váltani, de ha elragad a hév, akkor neked nem megy:)
"tényszerűen elmagyaráztam ezekről, azokat "elfelejtetted"
TÉNYSZERŰEN?:"D Az nem tényszerűség hogy próbálsz kilábalni az egymásnak ellentmondó hazugságaid alól.
Arra sem reagáltál, hogy értetlennek tetteted magad és hülyének beállítani a másik kommentelőt hogy "mi ez az oldal? nem ad be semmit", holott nagyon jól tudod, hogy te magad deaktiválod őket, nehogy rájöjjenek a sunyiságaidra :)
Egymásnak ellentmondó tények darvocska, szegény kislány, nagyon beteg lehetsz.
#49 Szánalmasan provokálsz másokat neked biztos nincs normális életed, ha ugyanezt csinálod a valóéletben miért nem lehet ember módján kommunikálni ahelyett, hogy kötekszel? "darvocska, szegény kislány, nagyon beteg
lehetsz." ez ugyanúgy igaz rád is többször is elmondtad ugyanazt erre mégegyszer belerúgsz a másikban megszegted a szabályzatot azzal, hogy személyeskedtél remélem a moderátorok bannolnak emiatt, hogy észhez térj és kulturáltan viselkedj.
.
.
.
.
Svejk, a derék katona voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!