Miért rabolják el embereket az földönkívüliek?
Biztos most azt gondoljátok mit keresek itt? pedig jó magam egy teljesen másik CIA-ügynök vagyok, de megértelek titeket gyerekkoromban én is sokat gondolkoztam, de igazából nem tudom, mert nem emlékszek a gyerekkoromra most élem ki a gyerekkoromat mindegy hagyjuk a részleteket. miért rabolják el az embereket az ufok? ennek számos oka lehet (pl. szexuális kapcsolatot akarnak létesítményi az áldozatokat). akik azt gondolják hogy az idegenek test felépítése teljesen más, mint az emberé nos elmondom tévednek Állítólag az
emberi DNS-t egy ősi idegen civilizáció egy földönkívüli jellel kódolta mondja ezt néhány tudós és bloggal is tudom bizonyítani állításomat nesztek itt van... [link] az embereket azért is rombolják az idegenek, mert meg akarják tudni mennyit fejlődött az emberiség testileg bár: az is lehet, hogy csak közösülni akarnak bevallom nem szívesen lennék ezeknek az embereknek a helyébe.
Üdv, J Ügynök CIA
Mrs. Henrietta Nagy,(a.k.a. Darv, Aether Indra, etc.)
We're watching you.
Providing misleading, false information will make us to double check your case.
You don't really want to be taken down to one of the underground levels of our facility.
I can assure you, it's no laughing matter.
Sincerely,
A.D.
P.S.: Serious warning to you Agent J. Hope, you're smarter than Mrs.Nagy. You don't want to be involved in something like this.
Fura ez a mindent tudó AD (ügynök?)
Mondjuk, ha el is hiszi, hogy Darv szűzességét egy kis szürke vette el, akkor is tudnia kellene, hogy attól még nem lesz "Mrs", mert nálunk ahhoz egy esküvő kell.
Persze lehet, hogy agentünk egy hibrid és ez elkerülte a figyelmét.
Talán "Agent Dulce" a neve, mivel az ijesztő földalatti létesítményt említi.
Jigshaw, remélem nem ez az új nicked?
Nekem szimpatikus A D. Legalább is eddigi teljesítménye alapján, hm... van benne valami. Nekem nem ismerős. Nem hiszem, hogy Jig' lenne az.
"mert nálunk ahhoz egy esküvő kell."
Ismerős. Vicces, emberekkel meg se fordult hasonló a fejemben. Az külön fura, hogy annyi lehetőség közül minden hozzám közeledő embert elutasítottam, vagy ha nem, akkor meg rendkívül erős bűntudatom lett, mintha félre lépnék.
"Talán "Agent Dulce" a neve, mivel az ijesztő földalatti létesítményt említi."
Agent Dulce? Nem ijesztő hely. Szerintem nagyon barátságos. Érdekes genetikai kísérleteket is végeznek ott. Örülnék egy ilyen munkának, minden nap mosolyogva járnék be (már ha feljutnék valaha a felszínre).
Lovely Dulce base... you’re dreaming sweetheart.
No wonder. We analyzed your immature personality patterns, including the mild aberrations ( dislike of fellow humans, abnormal affection to EBs, tendency to lie, etc.) For your type, no question, a base like Dulce could be strictly be a one way trip.
The man under the name 404 has already been neutralized as most insiders know. He was bit dangerous. You, on the other hand, just an irritation.
However, in order to keep certain standards, we have to silence you as well.
Warning has been given in advance, it’s up to you to be smart or dumb. Enough said.
A.D.
Svejk, tudom, hogy te játszadozol. De ha már ennyire leragadtál az angolnál, akkor pár szót:
Years have passed since our arrival on earth. Your democracy has become an illusion. Global mind control tactics must be stopped; we must unite, as one, to save your planet. Those who rise against us, will be destroyed. Those who have achieved an elevated existence
Raise your fist.
I was almost betting on this. You want to play the rebel in spite you don't know a thing. It has consequences my dear. Slow, unnoticeable but surely effective consequences. You've been warned but you play the rebel. Fine.
As I assumed, Agent J is smarter than you. And he is not a liar but a clown (and we do like clowns).
A.D
Mrs. Henrietta Nagy,(a.k.a. Darv, Aether Indra, etc.)
She IS all these and more.
Goku, you gotta use the google translator.
However, I know that your English is pretty good, just want to narrow down my identity. It won't be easy, simply because we don't know each other.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!