Mit szólsz a "sárkányhüllö" ("reptilian") idegenek egzakt levezetéséhez?
"Tudom, hogy le akarjátok járatni a paranormalt és a többi ufós oldalt, de nem fog sikerülni !"
Ennél jobban biztos hogy nem fog sikerülni. Ezek az oldalak már most is a hülyeség szinonimái.
"A paranormal jelenleg is hiteles forrás, naprakész videokat híreket közől,"
Hát persze... :-D
"az máskérdés, hogy nem minden videoban levő UFO valódi, mert a szkeptikusok szándékosan hamisítják, hogy nevetségessé tegyék az UFOkat !"
Ha ezt komolyan el is hiszed, akkor jobb ha sürgősen orvoshoz fordulsz.
"Ennél jobban biztos hogy nem fog sikerülni. Ezek az oldalak már most is a hülyeség szinonimái. "
Legfeljebb az olyan idiótáékban mint te :-D
"Ha ezt komolyan el is hiszed, akkor jobb ha sürgősen orvoshoz fordulsz."
Olyan profi monkákra az ember nem tőlt napokat, https://www.youtube.com/watch?v=QDIF-ZwJbF0 csak egy rosszindulatú szkeptikus, mint te.
Agyamentekkel nem vitázom, menj pancsizni kisgyerek míg tart a nyár :)
Nem kaptál még elég választ?
Mindegyik - egytől egyig - hülyeségnek tartja.
De te csak hajtogasd nyugodtan a saját rögeszméidet.
Te kérdező, te tuti troll vagy.
Molnár folyamatosan hazai tömeggyilkosságokat meg "tömegelektrosokkolást" vizionál és félkézzel tartja vissza az új világrendet annak ellenére hogy őt már besugározták vagy mi. :D
Ez a legrövidebb videó amit találtam róla, tanulságos.
https://www.youtube.com/watch?v=OO-HLP6qpyI
A videót ha fake-nek szántad akkor jó, 1:49-1:50 környékén látszik hogy a bal oldali háznál a gyors ufo a semmiből jelenik meg, nem a ház takarásából ahogy illene.
Komolyan a cikk (az elsőt megpróbáltam elolvasni) meg szánalmasan szar, ez a hülyeség már régóta divat Amerikában és persze ide is begyűrűzött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!