Lehetséges, hogy az univerzum keletkezése véletlen volt?
Jigsawkvantumfizikus kérdése!:
Azon gondolkozom, hogy maga az univerzum keletkezése puszta véletlen volt két felsőbbrendű faj háborújának következményei vagyunk valamikor háború volt az univerzumban volt két faj, akik hatalmas tudással és magas-szintű technológiai tudással bírtak évtizedekig tartotta háború egy napon egy nagy erejű fegyvert vetettek be a másik elpusztítására olyan hatalmas erőkkel bíró fegyvert, amely képes bolygókat sőt csillagokat elpusztítani, de nem volt idő tesztelni a fegyvert, mivel a másik idegen faj szintén bevetett egy nagy erejü fegyvert a két fegyver keresztezték egymást és valami gebasz történt, mert amikor használták a két fegyvert egy hatalmas robbanás történt, amely következményeképpen az egész univerzumban magába süllyedt és így újra kezdődött minden előröl. <(•_¶)>
Möbiusz-szalag te valóban ennyire ratardált vagy ? :d
Leírtam a kérdésben, hogy mik a cáfolatai az ősrobbanásnak, mit nem értesz a fizikát !? Az lehet...
DGY nem nagyon ért az ősrobbanáshoz, neki a relatívisztikus hidrodinamika a szakterülete. Arra viszont kiválóan alkalmas hogy ismeretterjesztő előadásokat tartson figyelemfelkeltésnak. Ne told át a tudatlanságod felelősségét másra.
*
A kérdezőt nem biztos hogy bannolták, lehet csak megszüntette a fiókját (bár nem hiszem), bár ő egész normális hangnemű szkeptikus volt, erre tíltják :P
Ebben is látszik merre húz a gyk
"Tudtam Möbiusz-szalag, hogy csupán szájhős vagy :P :D Halovány fingod sincs a kozmológiáról, fizikáról !! Másokat utánzol, meg hivatkozól rájuk, magad képtelen vagy ezekről érvelni, mert semmilyen valós tudásod sincsen."
Alátámasztás?
"# 24/25 pont te vagy aki cseppet sem ért a valódi logikához :D. Tudásod neked sincsen, csak elhiszel mindent mert akadémikusok mondják, hát ők sokkal okosak biztos nem tévedtek alapon :D Csakhogy ez nem így van !"
Alátámasztás? Válaszok linkelése? Rengetegszer írtam a kérdéseidhez, és """"érdekes"""" módon nem válaszoltál arra, amikor rámutattam a hibáidra. Hogy miért? Ja, persze. Nem tudtál. Van tudásom. Nem vagyok zseni (attól eléggé távol állok), de a pszichológiához, a filozófiához, és logikához nálad sokkal jobban étrek, mint te. Bizonyítékok: Te rengeteg érvelési hibát ejtesz. Ha kéred, adok linkeket is. Rengeteg logikai buktató, hiba, eltúlzás/elferdítés, hazugság, vagy légből kapott konklúzió van a te írásodban(ha már itt tartunk, a kérdéseid mindig olyan "tényekkel" kezded, amiket te találtál ki- sőt, van hogy tényként kezelwed szintén a saját bolondságaidat), míg az enyémben EGY SINCS(ha nem így látod, nyugodtan hangot adhatsz magadnak linkekkel).
"Alapból nem vitatkoznék, de ha valaki ennyire alattomosan le*gat valakit, akkor már legalább mutassa meg hogy legalább ért valamit a tudományhoz."
Mutassak valamit? Kérlek, ne használd először is a "bizonyítási kényszer áthárítása" elnevezésű érvelési hibát, másodszor pedig ha visszamész pár régebbi kérdésedhez, megláthatod, hogy azért csak konyítok a még itt, korábban felsorolt tudományágakhoz.
Egyébként te vagy az egyik legundorítóbb felhasználó gyk-n. Nyugodtan adhatsz pirosat a válaszomra, de az igazságtrtama nem fog ettől csökkenni. Troll vagy, de a rosszabb fajtából. Magadat "hű de okosnak" hiszed, mert elolvasol pár könyvet, kiírod, hogy "kvantumfizikus" vagy(és ezt el kell neked hinnünk azért, mert szakszavakat használsz). A válaszokat figyelmen kívül hagyod, mert elfelejted, hogy ez nem egy tárgyalási vita, ahol mást kell meggyőzni(emiatt is folyamodsz ilyen alattomos, IGAZI tudóshoz nem méltó hátbatámadó undormányokhoz), hanem egy racionális vita, ahol érveket kell ütköztetni. Írunk neked rengeteg cáfolatot, de te a többségét figyelmen kívül hagyod, a maradékot pedig csupán ezós maszlagokkal próbálod becáfolni. Egy ártatlan olvasó azt hihetné, hogy meg tudsz bármit cáfolni, de a valóságban a válaszaink kétharmadához nem kommentelsz semmit. A legjobb ellenérved ennél a kérdésnél eddig ez volt:
"Möbiusz-szalag és 19-ces csakhogy EZ NEM ÍGY VAN !"
Tényleg, ennél jobb cáfolatot még Stephen Hawking sem tud írni! Azt hiszed hogy ezzel bármire is mész? Vagy hogy mérges vagyok? A monitor előtt ülve csak nevetek az ostoba filozófiai érveiden, a rengeteg logikai és érvelési hibádon, és a heje sírásodon(és szerintem ezzel Möbiusz és Szecsői Tibi sincs másképp). Nálad rengeteg értelmesebb, és okosabb gyk-s ezós van(például Laylah, az újított Annácska és az új George Adamski, de Passiflora válaszait is sokkal jobban kedvelem a tieidnél). Nincs vitakézséged, nem tudsz érvelni, de gyakran még a saját neved és álrangod leírására sem vagy képes. Az egész topicot szétszeded, és minden egyes kérdés, amit kiírsz, egyszerű pazarlás a tárhelyeken. A fogalmazásod rettenetes, az elméleteidnél pedig még Súr észfejtései is valószínűbbek. Őszintén sajnálom a gyk-s moderátor és admin csapatot, hogy nem törölhetnek le. Ahelyett, hogy itt koptatnád szerencsétlen felhasználók szemét, nyugodtan vezethetnél egy blogot, de persze nem teszed, mert akkor a kutya sem olvasná(tapasztalatból tudom - megmutattam a kutyámnak az írásodat, ő pedig sírva rohant, és összetépte azt a kvantumfizikai diplomáját, amit egy időben szerzett meg veled). Köszönöm, nem kérek választ. Úgy se tudnál adni.
névte2en
Ja és az életnek nincsen semmi értelme, csak úgy van és majd elmúlik......honnan jöttünk, meg hová tartunk, sehova...ennyire egyszerű.
Miért gondolja némelyik ember, hogy az univerzumban egy pici kis szén atom számít valamit, senkik vagyunk.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!