Szerintetek a földönkívüliek hisznek az emberekben?
Figyelt kérdés
Sokan nem hisznek a földönkívüliekben. De mi a helyzet a földönkívüliekkel Ők hisznek bennünk? vajon a földöntúli szkeptikusoknak milyen érveik vannak arra, hogy az emberek nem léteznek? vajon mit gondolnak rólunk?2014. febr. 5. 15:36
1/18 anonim válasza:
Paráznak hogy a földlakó inváziótól :D
Ha csak olyan szinten vannak mint nálunk az állatok, kétlem hogy ezen filóznának. Ha a mai emberrel egy szinten, vagy magasabban, akkor biztosan gondolkodtak már azon hogy vajon van-e élet más bolygón.
2/18 anonim válasza:
Vannak akik igen, hiszen Antaresi vagyok tudom, csak lezuhant itt az űrhajóm :D
3/18 anonim válasza:
A teozófusok úgy tartják a marson olyan emberek élnek mint itt a földön csak kicsit zömökebbek, de rettentően materialisták, és nem is hisznek a marson túli életben. Vannak szekták amiknek tagjainak van tudomásuk a földi életről, de ők vannak kevesen. :P
4/18 A kérdező kommentje:
Viselkedjetek komolyan kérdezem vajon egy hozzánk hasonló faj, akik egy technológiai szinten vannak velünk mit gondolhatnak egy más bolygó lakóiról? az embereket csupán metaforaként írtam.
2014. febr. 5. 15:59
5/18 anonim válasza:
Az Andezit Bolygó szülötte, Qwxin család sarja szól most hozzátok.
6/18 anonim válasza:
Ha intelligensebbek nálunk, akkor nem hisznek bennünk, hanem tudják, hogy létezünk.
Csak találgatni lehet, a lét egy nagy rejtély, de ez a szép az egészben :)
7/18 anonim válasza:
Akik idejárnak, vagy akik létrehoztak minket, azok nem hisznek bennünk, hiszen tudják, hogy vagyunk. A többi földönkívülinek meg mi is idegenek vagyunk, lehet ők tőlünk félnek.
8/18 A kérdező kommentje:
Lehetséges. De mi van akkor, ha nem intelligensebbek tőlünk, hanem velünk egy szinten vannak csak más technológiával rendelkeznek ne értsetek félre más technológia alatt azt értem, hogy nem olyan technológián alapul a tudásuk, mint a miénk.
2014. febr. 5. 16:50
9/18 anonim válasza:
Nem csak te gondolkodsz ilyen dolgokon. [link] keresd meg lent a LV. fejezet -et, de ha gondolod olvasd végig az egészet. :)
10/18 anonim válasza:
félnek, hogy visszük a demokráciát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!