Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek a földönkívüliek...

Szerintetek a földönkívüliek hisznek az emberekben?

Figyelt kérdés
Sokan nem hisznek a földönkívüliekben. De mi a helyzet a földönkívüliekkel Ők hisznek bennünk? vajon a földöntúli szkeptikusoknak milyen érveik vannak arra, hogy az emberek nem léteznek? vajon mit gondolnak rólunk?

2014. febr. 5. 15:36
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
#9 Kösz a linket.
2014. febr. 5. 17:39
 12/18 anonim ***** válasza:

" alatt azt értem, hogy nem olyan

technológián alapul a tudásuk, mint a miénk."

Először is, a technológia alapul a tudáson, és nem fordítva. Másodsorban, a fizika törvényei az egész univerzumban ugyanolyanok, tehát a technológia sem lehet alapvetően más.

2014. febr. 5. 23:43
 13/18 A kérdező kommentje:
#12 Elsősorban Nem a fizika törvényeire gondoltam, hanem arra, hogy technológiai tudásuk nem egyezik meg a miénkkel, de ennek ellenére nem bírnak magasabb technológiai tudással remélem érted. ezért sem tudták fogni a rádiójeleket, amiket elküldtünk a világűrben.
2014. febr. 6. 13:55
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Kezdjük ott, hogy az idegeneknek mi vagyunk a földönkívüliek, mert az ő bolygójukon kívül élünk .
2014. febr. 6. 19:21
 15/18 A kérdező kommentje:
#14 Ezt magam is tudom, de köszi a válasz.
2014. febr. 6. 22:44
 16/18 A kérdező kommentje:
Hoppá! egy kicsit szétszórt vagyok választ akartam írni.
2014. febr. 6. 22:50
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha egy hozzánk hasonló civilizációt veszünk a kérdés alapjául, akkor szerintem azt lehet mondani, hogy megosztottság van náluk is ezt a kérdést illetően. Ha jobban belegondolunk, ez az egész kérdés már nem arról szól, illetve nem arról kell, hogy szóljon, hogy léteznek-e, hanem hogy jártak-e már itt. Tehát ebből kiindulva, szerintem ők is arról vitatkozhatnak, hogy mi jártunk-e már ott. De ha egyik fél sem áll olyan szinten technikailag, akkor szerintem egyértelmű a válasz a kérdésre, mert ilyen technikával legfeljebb az adott bolygó holdjára lehet eljutni, mint ahogyan mi, emberek is tettük ezt a mi holdunkkal. Ebből kifolyóleg tudjuk egymásról, hogy ezen a technikai szinten nem lehetséges más bolygókra eljutni, még az adott naprendszeren belül sem. Az már más kérdés, hogy akár ott is létezhet valamilyen élet.
2014. febr. 6. 23:05
 18/18 A kérdező kommentje:
#17 igazad van, de ez nem zárja ki a lehetőséget, hogy jártak már a földön idegen lények véleményem szerint nem két faj létezhet az univerzumban mondjuk egy harmadik fél, akik magasabb intelligenciával és technológiai tudással rendelkeznek persze nem hiszem azt, hogy minden héten látogatnák a földet az már túl nagy falat lenne nekik is ezért sem hiszem azt a legtöbb UFO fényjelenségről, hogy földönkívüliek űrhajója lenne hiszen, ha belegondolunk abba, hogy az embernek milyen nagy esemény és sok munka amikor megtervezünk egy űrutazást meg kell tervezni mindenegyes lépést, hogy ne legyen semmilyen gikszer, de a youtubeon Kb. minden héten van egy új videó az UFO-król lógikátlan az egész.
2014. febr. 7. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!