Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Lehetséges, hogy az univerzum...

Lehetséges, hogy az univerzum keletkezése véletlen volt?

Figyelt kérdés

Jigsawkvantumfizikus kérdése!:

Azon gondolkozom, hogy maga az univerzum keletkezése puszta véletlen volt két felsőbbrendű faj háborújának következményei vagyunk valamikor háború volt az univerzumban volt két faj, akik hatalmas tudással és magas-szintű technológiai tudással bírtak évtizedekig tartotta háború egy napon egy nagy erejű fegyvert vetettek be a másik elpusztítására olyan hatalmas erőkkel bíró fegyvert, amely képes bolygókat sőt csillagokat elpusztítani, de nem volt idő tesztelni a fegyvert, mivel a másik idegen faj szintén bevetett egy nagy erejü fegyvert a két fegyver keresztezték egymást és valami gebasz történt, mert amikor használták a két fegyvert egy hatalmas robbanás történt, amely következményeképpen az egész univerzumban magába süllyedt és így újra kezdődött minden előröl. <(•_¶)>

#Jigsaw #J Ügynök vagyok nem bannoltak engem csak fizetetlen szabadságon vagyok #jelenleg dezertáltam viselkedjetek Üdv #mindenkinek J Ügynök
2014. febr. 9. 15:13
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:

#9 Azt, amit állítasz kizárja az öntudatosságot, mivel egy felsőbbrendű hatalom irányítja az emberek sorsát nem érted a lényeget.

10# Mit nem értesz a végtelen energia alatt? maga a fegyver egy másik dimenzióból nyerte erejét, amelynek köszönhetően végtelen energiát tudott felhalmozni a robbanás hatására ez az energia elszabadult, amelynek köszönhetően egy óriás robbanás vette kezdetét és az akkori univerzum végét jelentette.

2014. febr. 9. 18:02
 12/42 anonim ***** válasza:

Bármi lehet ! [link] elég ha felrobbantottak egy csillagot és az magábaomlott fekete lyukat eredményezve, de lehet rárobbantottak más csillagokat is vagy egy naprendszert robbantottak fel.

A vesztesek lelkét elnyelte a fekete lyuk és most a mi testünkben születnek újjá, örökkön örökké, azaz mi vagyunk a háborúban akiket felrobbantottak. Amikor a 4d-ben meghaltunk, láttuk a végzetünket, az utolsó pillanatokban tudtuk, hogy meghalunk, azt hova kerülünk nem.

így utoljára kaotikus örült félelem és pánik szorongás lett rajtunk urrá és mivel közvetlen utána meghalt a testünk ez beleégett a lelkünkbe, lehet ez ad magyarázatot az emberi pesszimuzmusra, keserűségre és arra miért pusztítjuk el állandóan egymást :S

2014. febr. 9. 20:02
 13/42 anonim ***** válasza:

Azt hittem, hogy nincs rosszabb Zoltánkvantumfizikusnál, és erre kiderült: ha hozzáadunk egy kis Jigsaw-öntetet, akkor kész egy olyan fegyver, ami felhasítja a tér-idő kontinuum szövetét...

Nem, nem lehetséges az általad felvázolt formában.

2014. febr. 9. 21:14
 14/42 anonim ***** válasza:
Jig, ennél Te sokkal eredetibb voltál néhány hónapja... Rossz irányba változol szerintem. Ennyire ne unatkozz! :)
2014. febr. 9. 21:16
 15/42 anonim ***** válasza:
Szerintem az anyagi univerzum egy intelligens alkotásnak az eredménye. Én úgy vélem, hogy volt már néhányszor csillagközi, bolygóközi háború itt a Naprendszerben is, meg de ezeknek maximum egy-két bolygó, vagy hold elpusztulása volt az eredménye. Bár ez sem kis dolog.
2014. febr. 9. 23:18
 16/42 anonim ***** válasza:

Aether Indra, te nem vagy tisztában a "véletlen" szó jelentésével. Idézem az értelmező szótárat: 1.előre nem látható vagy nem várt, 2. szándék nélküli, akaratlan.

Azaz a kérdező teóriája, akármekkora badarság is, lefedi a "véletlen" keletkezést.

2014. febr. 10. 16:58
 17/42 anonim ***** válasza:

A fene!

Pedig tényleg jó lett volna hogy itt zolit játszol,de nem tudom...nem volt hiteles.Nem éreztem azt a valós sötétséget,és butaságot ami zoli kérdéseiből szokott áradni.Ehelyett érződött hogy csak parodizálsz,és nem szívből játszod a karaktert.

Egy kicsit gyűjts ihletet Jigsaw,mert valóban erőltetett lett,de fel a fejjel!Aki olyan elborult hülyeségeket tud írni mint amiket Decemberben olvastam tőled,annak menni fog még több is!

Gyerünk,legyél az internet trollllllkirálya!A GYIK drukkol neked!

2014. febr. 11. 14:53
 18/42 anonim ***** válasza:
22%

Möbiusz-szalag nevű f. amíg nem tudsz fele annyit sem mint akit kritizálsz, addig nem releváns kritikával illetni senkit sem.

Legalább cáfold meg az általam vázolt statikus univerzummodellt.

ZoltánKvantumfizikus

2014. febr. 11. 18:19
 19/42 anonim ***** válasza:
Nincs rá szükség, már közel 100 éve meg lett cáfolva a statikus univerzummodell, és a tudományos világban elfogadva a cáfolat. Ma már egyetlen épelméjű kutató sem tartja valószínűnek a statikus univerzumot.
2014. febr. 11. 18:21
 20/42 anonim ***** válasza:

Én?Minek cáfolnám.Előttem már megtette pár tudós.Olvasgass John Gribbin,Michio Kaku terén.Stephen Hawkingot én ajánlanám mert szeretem a stílusát,de sokaknak kicsit száraz.Ajánlanám Hawkingnak a régebbi műveit,azokban sokkal több a képlet,és számolás mint az újabbakban.Elvégre te úgyis érted ezeket a képleteket.

;)

2014. febr. 11. 18:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!