Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Lehetséges, hogy az univerzum...

Lehetséges, hogy az univerzum keletkezése véletlen volt?

Figyelt kérdés

Jigsawkvantumfizikus kérdése!:

Azon gondolkozom, hogy maga az univerzum keletkezése puszta véletlen volt két felsőbbrendű faj háborújának következményei vagyunk valamikor háború volt az univerzumban volt két faj, akik hatalmas tudással és magas-szintű technológiai tudással bírtak évtizedekig tartotta háború egy napon egy nagy erejű fegyvert vetettek be a másik elpusztítására olyan hatalmas erőkkel bíró fegyvert, amely képes bolygókat sőt csillagokat elpusztítani, de nem volt idő tesztelni a fegyvert, mivel a másik idegen faj szintén bevetett egy nagy erejü fegyvert a két fegyver keresztezték egymást és valami gebasz történt, mert amikor használták a két fegyvert egy hatalmas robbanás történt, amely következményeképpen az egész univerzumban magába süllyedt és így újra kezdődött minden előröl. <(•_¶)>

#Jigsaw #J Ügynök vagyok nem bannoltak engem csak fizetetlen szabadságon vagyok #jelenleg dezertáltam viselkedjetek Üdv #mindenkinek J Ügynök
2014. febr. 9. 15:13
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:

Möbiusz-szalag és 19-ces csakhogy EZ NEM ÍGY VAN ! Nemhogy nincsen megcáfólva de nagyon sok híres nagy fizikus szerint maga a statikus univerzum jobb modell, mint az ősrobbanás ! Borítékolom hogy nem tudjátok, kik szerint :P

Ha olyan pengék vagyok :P Akkor bizonyítsátok be. Vitatkozzunk, hiszen ti úgyis tudjátok a fizikát jobban mint én, hiszen csillagászfélék vagytok. Lehet írni hosszú levezetéseket, szakdolgozatokat. Az általam vázolt statikus univerzum modell mely jobb magyarázatot, ellentmondásmentesebb leírását adja a valóságnak mint az ősrobbanás, itt található http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__5369..

Ne csak a szátok járjon gyerekek :D

2014. febr. 11. 19:08
 22/42 anonim ***** válasza:
Holnap válaszolok.Csak sok a dolgom.
2014. febr. 11. 19:13
 23/42 anonim ***** válasza:
Möbiusz-szalag a tanáraid sem tudják cáfolni, csak mondom :p. Hiába kérsz tőlük segítséget.
2014. febr. 11. 19:52
 24/42 anonim ***** válasza:

Hehe, ilyet sem nagyon látni :P.

Zoltánkvantumfizikus vitatkozni akar. Zoli, ahhoz előbb tanulnod kéne egy kis filozófiát, egy kevés(igazából rengeteg) logikát, hogy értsd, milyen érvelési hibákat ejtesz el rendszeresen. Vagy egyszerűen legyél kevésbé arrogáns, és vedd észre azt, amikor rámutatok az érvelési hibáidra. Emellett meg Möbiusz egyszer sem állította azt, hogy fizikus lenne, ellentétben veled. De végülis, Sapienti sat, úgyhogy minek magyarázzam a rengeteg hibádat.

névte2en

2014. febr. 11. 23:37
 25/42 anonim ***** válasza:
Neki csak elfogadod.Végül is lehet kollégák vagytok: http://www.youtube.com/watch?v=5knjgY8zLZI
2014. febr. 12. 15:53
 26/42 anonim ***** válasza:
32%

Tudtam Möbiusz-szalag, hogy csupán szájhős vagy :P :D Halovány fingod sincs a kozmológiáról, fizikáról !! Másokat utánzol, meg hivatkozól rájuk, magad képtelen vagy ezekről érvelni, mert semmilyen valós tudásod sincsen.

Nem érted a fogalmak valódi jelentését ! Összefüggéseket. Belöksz egy videot, melyben az általam vázólt statikus univerzumról szó sem esik. Nem igaz a videoban kifejtettek ősrobbanást dicsőítő magyarázata, ha nekem nem hiszel az összes magyar tudósnál jóval nagyobb fizikus koponyák foglaltak állást a statikus univerzum mellett.

*

# 24/25 pont te vagy aki cseppet sem ért a valódi logikához :D. Tudásod neked sincsen, csak elhiszel mindent mert akadémikusok mondják, hát ők sokkal okosak biztos nem tévedtek alapon :D Csakhogy ez nem így van !

Alapból nem vitatkoznék, de ha valaki ennyire alattomosan le*gat valakit, akkor már legalább mutassa meg hogy legalább ért valamit a tudományhoz.

Nem vagytok képesek azzal a statikus modellről vitatkozni sem amit köpködtök régóta :P

2014. febr. 12. 20:12
 27/42 anonim ***** válasza:

Ha én a saját magam olvasott laikusoknak szóló könyvekből felszedett "konyhanyelven" mondanám el a tudásopmat,akkor teljesen jogosan mondhatnád hogy szakszerűtlen voltam.Ezért linkeltem egy ELTE tanárt,gondolom ő már elég szakszerű.

De nagyon trükkös vagy te!Még mindig nem írod le hogy mi baj van például a linkelt vidivel.

2014. febr. 12. 20:49
 28/42 anonim ***** válasza:

Szaknyelven is elmondhatod, ha képes lennél rá...

Ne mások vállára támaszkodj.

2014. febr. 12. 20:59
 29/42 anonim ***** válasza:
Még mindig nem a lényegről beszélsz.Ha elmondod a videó problémáit,akkor arra már ÉN fogok válaszolni.Így oké?
2014. febr. 12. 21:34
 30/42 anonim ***** válasza:
Ha észre vetették volna a kérdező bannolva van http://www.gyakorikerdesek.hu/uzenet__k__5365889__f712ccb737..
2014. febr. 13. 14:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!