Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az UFÓ a forgásgravitációval...

Az UFÓ a forgásgravitációval megy?

Figyelt kérdés

Sokat töpprengtem az ufók hogyan működnek. Bár mint ismertek, előttem nincsenek ufós titkok mert első kézből tájékozóok az idegenektől, mégis amiket magyaráznak, akár telepátiával is egyszerűen képtelen vagyok követni, mert hatalmas a két civilizáció közt a technikai különbség, mégis sok esetben úgy érzem ezzel a forgásgravitációról van szó, amit már mi emberek is sejtünk.

Itt néhány oldalon le van írva, akiket érdekel különböző szinteken tájékozódhat. Ezt a technikát már mi emberek is képesek lennénk megalkotni és magunk elhagyni a naprendszert. Te mit gondolsz ? Ez alapján tudnák konstruálni ufókat ?

[link]

[link]

Igényesebbeknek [link]

[link]

#UFO #forgásgravitáció
2014. febr. 3. 20:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Bele olvastam a második link-be hát úgy baromság ahogy van. Az írója kb. egy 6.-os fizika ismereteivel rendelkezik. Nem sérül az energia megmaradás törvénye csak az író nem hallót még a tehetetlenségi nyomatékról.
2014. febr. 4. 00:15
 12/16 anonim ***** válasza:
Nemtom ez nekem hülyeségnek hangzik. :-D
2014. febr. 6. 14:13
 13/16 anonim ***** válasza:

ad 1.: a forgásgravitáció nem lehet meghajtó rendszer, mert csak mesterséges gravitáció előidézéséhez jó.

ad2.: "Fizikai alptétel". Erre csak egyvalamit tudok mondani. IGEN. AZ. DE RÉGEN AZ IS ALAPTÉTEL VOLT, HOGY A FÖLD LAPOS.

a meghajtórendszer alapja szerintem valami hipernagy frekvenciás elektromágneses technológia. a gravitációs hatást egyébként már NIKOLA TESLA bácsi us képes volt ellensújozni egy speciális nagyfrekvenciás tekercsel. enyit erről.

2014. febr. 21. 22:34
 14/16 anonim ***** válasza:

Na ja, csak a Föld lapossága nem volt bizonyítható, csak az volt elfogadott, mert csak.Még csak érv sem szólt mellette.

Ellentétben az energiamegmaradással, ami ezerféleképpen igazolható, és részben arra épül minden, amit ma a fizikáról tudunk.

Szóval bőven van különbség, nem csak annyi a szempont mindkettő volt már alaptétel.

2014. febr. 21. 22:39
 15/16 anonim ***** válasza:
csakhogy azok, akik felállították ezt a tételt, még nem tudtak a bozonokról, és a kvantumhúrokról, amiket ugyan úgy energiának tekintünk, viszont ezek megjelennek, ès NYOMTALANUL ELTŰNNEK. a tudósok nem tudják megmagyarázni a jelenséget, ezért MÉG nem módosították a tételt.
2014. febr. 22. 07:42
 16/16 anonim ***** válasza:

Ezekről szinte semmit sem tudunk.Még az sem garantált, hogy tényleg nyomtalanul eltűnnek.

Egyébként nem értem, hogy miért ne lenne igaz az energiamegmaradás, amikor tökéletesen működik és minden más fizikai elmélet erre alapul.Csak nézz körül a világban, mindenhol érvényesül a hatása.Szinte már nyilvánvaló, hogy van energiamegmaradás.

2014. febr. 22. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!