A reptoid inváziót komolyan gondoljátok? Vagy ez csak arra megy ki h mindenkit idegesítsetek?
És mit gondoltok????? H jönnek az ufók és megszállnak? LOL
Meg ha lennének ufók és meg akarnának minket szállni a mi a f@szomért várnának még egy évet?
Noh akkor figyusz barátom!
Előre mondom nem vagyok fanatikus UFO fun.
A SETI 2011 januárjában bejelentette hogy műholdjukkal 3 ismeretlen objektumot fedeztek fel amik a föld felé közelednek három különböző vonalon.
Ezt a NASA is igazolta,olvashatjátok a fórumjaikon is.
Később egy magát megnem nevező volt SETI-s munkatárs állította hogy a 3 ismeretlen objektum valójában nem is ismeretlen,mert betudták határolni hogy 3 űrhajóról van szó.nem is akármilyenekről,mert az egyik 240 km hosszú.Én telepeshajónak gondolnám,vagy foglalónak.
Először 2013 márciusára jósolták az ideérkezésüket,de mivel sebességet váltottak és elhagyták a Plútót,a legfrisseb számítások alapján 2011 novemberre-decemberre ígérik az érkezést.
Tudjátok nem nagyon hiszek az ilyesmikben,de pl sokat olvastam Nostradamustól,és 2011-2012-re hatalmas apokaliptikus háborút jósol,amiben az emberiség 80%-ka elpusztul és a maradék letérdel az Új Istenség előtt.
Elgondolkodtató az biztos.
Nem várunk még egy évet, ezek csak téves információk. Most december 24-én érkezünk.
Üdv,
Raptoid És Plejád Alakulat (RÉPA) Vezetösége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!