Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Próbálok transzba lépni, de...

Próbálok transzba lépni, de nem megy. Hiába élegzek ahogy kell, és érzem ahogy kilégzéskor lefelé megyek. Eddig 15 perc után értem el oda h bizsergést, és furcsának éreztem a kezeimet. Viszont a lábamnál nem éreztem semmit?

Figyelt kérdés
Három napja próbálkozok napi 2 szer kb 20 percer egy alkalommal, de nem érzem h fejlődnék, vagy hogy bármi történne. Mit tegyek h sikerüljön?
2013. szept. 1. 22:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Miert, mi celbol gyakorosz, mit akarsz elerni vele ?

Hany eves vagy ?

Kitartas kell, rendszeresseg, 3 nap utan korai eredmenyt varni. A helyes technika elsajatitasa is idobe telik.

Kezdoknek nem ajanlott 2 x 20 perccel kezdeni, szerintem a fele is eleg lenne. De folyamatosan csinald kb. 3 hetig, es akkor varhatsz eredmenyt.

Ovatosan az ilyen gyakorlatokkal, mert nagy belso psichikai eroket szabadithat fol, amivel nem biztos hogy megtudsz birkozni.

2013. szept. 2. 00:09
 2/6 anonim ***** válasza:

kevered a szezon a fazonnal.

transzba akarsz kerülni,ami egyfajta tudatállapot, amit használnak pl a médiumok, vagy a telepátiával, vagy jövőbelátással foglalkozók, vagy csak meditációhoz akarsz egy másik tudatállapotot elérni.

Mi célból akarsz transzba esni?

ez az állapot magával vonz egyéb dolgokat is, amikre úgy látom a kérdés alapján, még fogalmad sem lehet.

inkább mással próbálkozz.

2013. szept. 2. 06:49
 3/6 A kérdező kommentje:
[link] itt 1 hétig írja h csak ezt gyakoroljuk, utánna majd mást is.. csak nem tudtam h mennyi ideig tart amég eredményes lesz a próbálkozásom, mert már a 4. napon tartok, itt meg 1 hetet ír
2013. szept. 2. 14:54
 4/6 anonim ***** válasza:

A transzlégzés veszélyes pálya. Felügyelet ajánlott alatta.

Tartanak transzlégzés programokat. Ha elmész egy ilyenre lehet hogy tanácsokat is tudnak adni.

2013. szept. 3. 20:47
 5/6 A kérdező kommentje:
Ok kössz!
2013. szept. 4. 08:01
 6/6 thirtyseven válasza:

A Transzcendentális Meditáció egy egyszerű, természetes és erőfeszítés mentes módja a transzcendentális tudatállapot elérésének.

Csak arra kiképzett tanároktól sajátítható el, így biztonsággal elérhetők vele a magasabb tudatállapotok tapasztalatai valamint ezzel párhuzamosan a mentális képességek fejlődése, az idegrendszer és a fiziológia állapotának javulása.

2013. szept. 11. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!