Próbálok transzba lépni, de nem megy. Hiába élegzek ahogy kell, és érzem ahogy kilégzéskor lefelé megyek. Eddig 15 perc után értem el oda h bizsergést, és furcsának éreztem a kezeimet. Viszont a lábamnál nem éreztem semmit?
Miert, mi celbol gyakorosz, mit akarsz elerni vele ?
Hany eves vagy ?
Kitartas kell, rendszeresseg, 3 nap utan korai eredmenyt varni. A helyes technika elsajatitasa is idobe telik.
Kezdoknek nem ajanlott 2 x 20 perccel kezdeni, szerintem a fele is eleg lenne. De folyamatosan csinald kb. 3 hetig, es akkor varhatsz eredmenyt.
Ovatosan az ilyen gyakorlatokkal, mert nagy belso psichikai eroket szabadithat fol, amivel nem biztos hogy megtudsz birkozni.
kevered a szezon a fazonnal.
transzba akarsz kerülni,ami egyfajta tudatállapot, amit használnak pl a médiumok, vagy a telepátiával, vagy jövőbelátással foglalkozók, vagy csak meditációhoz akarsz egy másik tudatállapotot elérni.
Mi célból akarsz transzba esni?
ez az állapot magával vonz egyéb dolgokat is, amikre úgy látom a kérdés alapján, még fogalmad sem lehet.
inkább mással próbálkozz.
A transzlégzés veszélyes pálya. Felügyelet ajánlott alatta.
Tartanak transzlégzés programokat. Ha elmész egy ilyenre lehet hogy tanácsokat is tudnak adni.
A Transzcendentális Meditáció egy egyszerű, természetes és erőfeszítés mentes módja a transzcendentális tudatállapot elérésének.
Csak arra kiképzett tanároktól sajátítható el, így biztonsággal elérhetők vele a magasabb tudatállapotok tapasztalatai valamint ezzel párhuzamosan a mentális képességek fejlődése, az idegrendszer és a fiziológia állapotának javulása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!