Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A gyerekem UFO-t rajzolt és...

A gyerekem UFO-t rajzolt és csészealj formájú tárgyat még csak 2 éves és 4 hónapos, ez lehet, van ilyen?

Figyelt kérdés

A kislányom 2 éves és 4 hónapos ma mondtam neki, hogy rajzold le azt ami eszedbe jut, ekkor ő rajzolt egy hosszúkás fejű lényt, nagy szemekkel, vonal szájjal és két pici orral, kérdeztem mit rajzoltál azt mondta nem tudom, de szomorú mert nincs itt anyukája ekkor lerajzolta anyukáját is őt is hosszúkás fejjel.A másik lapra csészealj formájú tárgyat rajzolt,ennek a közepében különböző színekkel vonalakat húzott pirosat, narancssárgát, zöldet.Nem értem miért rajzol ilyent?

Nincs TV-k sem, ilyen irányú filmeket sem nézünk ő meg végképp semmilyen filmet nem nézhet, akkor hol látta?

Másoknak is volt már így a gyerekük?

2014. jan. 29. 16:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Te kit nézel hülyének? "Nincs tv-nk se stb."baromságot én nem veszem be. Szimplán különlegesnek akarod a gyereked feltüntetni.
2014. jan. 29. 21:02
 12/21 anonim válasza:
Nem tudnád beszkennelni a gyermeked rajzát ?
2014. jan. 29. 21:04
 13/21 A kérdező kommentje:
Tényleg nincs TV-k, már 5. éve és így sokkal jobb hidd el!Nem azért mert nem tudnám megvenni csak egyszerűen nem akarom.
2014. jan. 29. 21:16
 14/21 Boldi11 ***** válasza:
Ha nem lenne túl nagy kérés feltudnád tenni a képet? Engem érdekelne...
2014. jan. 29. 21:26
 15/21 anonim ***** válasza:

M válasza:

persze, persze nincs TV csak LCD a gyerek rajzolt egy űrhajót mutass már egy képet hadd lássuk nemtom, hogy te valóban elhiszed azt, hogy mi elhiszük neked ezt?

2014. jan. 29. 21:43
 16/21 anonim ***** válasza:
Egyrészt: van két - három olyan ismerősöm, akik kidobták a TV - t, és azóta boldog a családi életük. Így nekem egyáltalán nem fura, hogy nincs TV - tek, mi is egyre ritkábban kapcsoljuk be. Másrészt szeretném megnézni én is a rajzokat: a hosszúkás fejűeket, a csészealj formájúakat és a kerek fejűeket is, mert így tényleg könnyebb lenne véleményt alkotni. Az én gyerekem is rajzol hihetetlen dolgokat, és még nevet is ad nekik. (Először a furcsa szavakra figyeltem fel, aztán rajzoltattam le ezeket. Később megcsinálta gyurmából is.) De sem a nevek, sem a figurák nem fordulnak elő máshol, ezért ez a csészealjas dolog kicsit más.
2014. jan. 30. 08:45
 17/21 anonim ***** válasza:
rohadjon meg aki lepontozott , buta majmok.
2014. jan. 30. 15:54
 18/21 anonim ***** válasza:
mindenkit lepontoznak aki nem reptoid vagy minimum indigó....
2014. jan. 30. 16:32
 19/21 anonim ***** válasza:
Miért olyan hihetetlen, hogy nincs tv-jük? mi a párommal 2012 november óta lakunk együtt, és azóta nem néztünk tv-t. Nem is vettünk, nem is hiányzik. Tök jó nélküle!!
2014. jan. 31. 10:04
 20/21 anonim ***** válasza:
Én meg azt nem tudom, hogy miért olyan nagy dolog, hogy. a gyerek egy köralakú valamit rajzolt ilyen erővel az óvodások is lehetnek fizikusok vagy reptoidok.
2014. jan. 31. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!