Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A gyerekem UFO-t rajzolt és...

A gyerekem UFO-t rajzolt és csészealj formájú tárgyat még csak 2 éves és 4 hónapos, ez lehet, van ilyen?

Figyelt kérdés

A kislányom 2 éves és 4 hónapos ma mondtam neki, hogy rajzold le azt ami eszedbe jut, ekkor ő rajzolt egy hosszúkás fejű lényt, nagy szemekkel, vonal szájjal és két pici orral, kérdeztem mit rajzoltál azt mondta nem tudom, de szomorú mert nincs itt anyukája ekkor lerajzolta anyukáját is őt is hosszúkás fejjel.A másik lapra csészealj formájú tárgyat rajzolt,ennek a közepében különböző színekkel vonalakat húzott pirosat, narancssárgát, zöldet.Nem értem miért rajzol ilyent?

Nincs TV-k sem, ilyen irányú filmeket sem nézünk ő meg végképp semmilyen filmet nem nézhet, akkor hol látta?

Másoknak is volt már így a gyerekük?

2014. jan. 29. 16:48
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
81%

Most erre 2 féle magyarázat létezhet. Nem tudom, melyiket szeretnéd hallani, gondolom a másodikat.

1, Puszta véletlen. A gyerekek fantáziája határtalan, én is rajzoltam csészealjat anno, meg tornádót, meg minden hülyeséget 2-3 évesen.

2, ÚRISTEN ez biztosan valami természetfeletti dolog! Valószínűleg a kislány elméje összeköttetésben van a szürkékkel! Vagy az is lehet, hogy elrabolták, és innen ismeri őket!!! Az is lehet, hogy ő a próféta az emberek és űrlények között, és az az életfeladata, hogy ezt az üzenetet átadja!

2014. jan. 29. 16:56
 2/21 anonim ***** válasza:
89%
szerintem a feleséged megcsalt egy reptoiddal
2014. jan. 29. 17:14
 3/21 anonim válasza:
93%
rakd ki a képet, mert amíg nem látom, kamu az egész.
2014. jan. 29. 17:23
 4/21 anonim ***** válasza:
90%
az nem csészealj, hanem fészek firka... erre az életkorra jellemző, hosszúkás fejet azért is rajzolhat, mert nem tud kört rajzolni. Amúgy meg a gyerekeknek iszonyat jó képzelő erejük van, nem is gondolnánk.
2014. jan. 29. 17:36
 5/21 anonim ***** válasza:
45%

Nem kellett volna földönkívüliekkel kamatyolni, és akkor nem lenni ilyen gond.

Amúgy tipikus esete annak, amikor valaki valamibe bele akar valamit magyarázni, ami nincs is benne.

2014. jan. 29. 17:47
 6/21 anonim ***** válasza:
Csinálj egy apasági vizsgálatot, mert valószínű, hogy nejed megcsalt egy kis szürkével.
2014. jan. 29. 18:53
 7/21 anonim ***** válasza:
a postásotok egy kis szűrke volt,nem kellett volna vele kamatyolni.most magyarázkodhatsz...
2014. jan. 29. 18:58
 8/21 anonim ***** válasza:
Egyszerűen annyit, hogy ő egy csillaggyermek. Valószínűszeg előző életére emlékszik, amikor valami más bolygón élt ilyen testben. :)
2014. jan. 29. 19:40
 9/21 A kérdező kommentje:
Le tudja rajzolni apát és anyát a testvérét is teljesen kerek fejjel evvel nincsen semmi probléma.
2014. jan. 29. 20:13
 10/21 anonim ***** válasza:
Mindenki mondjon egy imát, a próféta feltámadt 2 év és 4 hónapja és újra köztünk él.
2014. jan. 29. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!