Egyes "szkeptikusok" miért elrugaszkodott magyarázatokat erőltetnek az egyértelmű UFO észlelések elemzésekor?
Az elrugaszkodott magyarázatok a következők:
A szemtanúk / lakosok
- infracsalikat dobáló katonai repülőket
- területmegvilágító fényeket dobáló katonai repülőket
- alacsonyan repülő B-2-es Spiritet vagy más lopakodókat
- formációban repülő helikoptereket
- formációban repülő polgári kisrepülőket
- a lebukó nap által megvilágított repülő madarakat
- repülőtér fényeit
- meteorokat
- mocsárgázt
- Solar Impulse-t
láttak.
Ha te vagy a 80%-os a 34-es válasznál, akkor teljesen egyetértek. Ha csak ennyi dokumentációja lenne ennek az esetnek, akkor csak a fények alapján nem mondhatnánk semmi konkrétat.
De ez az eset azért nagyban különbözik sok mástól, mert rengetegen látták, több pontról videózták. Sok tucat szemtanú szerint egyértelműen nem csk fények voltak, mert csillagos este lévén a fények között ki volt takarva a csillagos ég.
Ha valaki részletesebben olvas róla, akkor van előzménye is. Napokkal a videózott este előtt is láttak megmagyarázhatatlan dolgokat a környéken és az esti video előtti órában kamionosok és autósok is betelelfonáltak egy foci-pályábnál nagyobb extrém lassan mozgó valami miatt.
Biztos meg lehet a most leírtakkal kapcsolatban googleban találni dolgokat. Nem néztem utána, mert mikor történt, ez a dolog hónapokig ment a legtöbb TV adón és egy jó doku filmet is csináltak róla, amit szintén nem találtam youtubeon.
Csak egy rossz video persze nem döntheti el, hogy valós anomália volt-e vagy nem, de az összes észlelésnek, jelentésnek, tucatnyi videónak van együttes súlya.
És ezzel még nem bizonyított, hogy "űrhajó" volt, de, hogy egy rendkívüli anomália és nagy valószínűséggel nem emberi kéz munkája, az igen.
"És te hogy jutottál arra a következtetésre, hogy ez egy földönkívüli eredetű csészealj? "
Ha nem lenne probléma a szövetségértéseddel és nem lennél lusta visszaolvasni a megelőző hozzászólásokat, láthattad volna, hogy a Phoenix-i fényt mi, "hívők" (nem szeretem ezt a kifejezést, szerintem hagyni kéne a hagyományos hívő - szkeptikus felosztást ...) , a földönkívüliek repülő V-jével vagy a légierő egyik új repülő járművével magyarázzuk.
"Ne is haragudj, de te normális vagy, hogy azt hiszed valaha is voltak a Földön idegen bolygóról származó lények? Soha nem voltak, és nem is lesznek."
Igen, de én nem hiszem, hanem tudom. Mire föl alapozod ezt a megállapításodat ?
"Ez pedig egy hegyoldal, ha nem az, akkor linkelj be egy videót, ahol látom más szemszögből is a pontokat"
Nem fogok belinkelni, mert már egyszer megtettem. Nézz vissza a 3-as oldalra és olvasd el a 26-os hozzászólásomat.
Lenne még három kérdésem. Miért nem lehet látni a felvételen a lámpavasakat ? A légierő miért nem nyúlt egyetlen egyszer sem a lámpás "megoldáshoz" ?
Minek jársz ide, ha a neked feltett kérdésekre nem próbálsz meg válaszolni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!