Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Egyes "szkeptikusok" miért...

Egyes "szkeptikusok" miért elrugaszkodott magyarázatokat erőltetnek az egyértelmű UFO észlelések elemzésekor?

Figyelt kérdés

Az elrugaszkodott magyarázatok a következők:

A szemtanúk / lakosok

- infracsalikat dobáló katonai repülőket

- területmegvilágító fényeket dobáló katonai repülőket

- alacsonyan repülő B-2-es Spiritet vagy más lopakodókat

- formációban repülő helikoptereket

- formációban repülő polgári kisrepülőket

- a lebukó nap által megvilágított repülő madarakat

- repülőtér fényeit

- meteorokat

- mocsárgázt

- Solar Impulse-t

láttak.

2013. dec. 20. 22:34
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
0%

- infracsalikat dobáló katonai repülőket

- területmegvilágító fényeket dobáló katonai repülőket

- alacsonyan repülő B-2-es Spiritet vagy más lopakodókat

- formációban repülő helikoptereket

- formációban repülő polgári kisrepülőket

- a lebukó nap által megvilágított repülő madarakat

- repülőtér fényeit

- meteorokat

- mocsárgázt

- Solar Impulse-t

láttak.

2013. dec. 21. 08:56
 12/46 anonim ***** válasza:
56%
Én biztos vagyok benne, hogy vannak UFÓK vagyis "azonosítatlan repülő tárgyak" léteznek. Üdv, J Ügynök J.W. ;)
2013. dec. 21. 09:24
 13/46 anonim ***** válasza:

9.

„Hogy miért erőltetjük, mert talán nem meggyőző az, hogy " Nem emlékszem pontosan" :D :D LOL”

Bocs, hogy egy két hónappal ezelőtti kérdésre nem emlékszem pontosan.

Erről a felvételről volt szó:

[link]

És ezen mutatják, hogy készült:

http://www.youtube.com/watch?v=TgsK0AV1rg0

2013. dec. 21. 10:22
 14/46 nemelfogult ***** válasza:

Prödl Annácska

“...Kb sok szkeptikusnak ennyi lenne a harmadik típusú találkozás :-)”

Hát igen, talán emlékszel, hogy volt aki azt válaszolta nekem, hogy senkinek nem hinne ebben, még a saját anyjának sem. Ha pedig vele fordulna elő, valószínű akkor sem, de mindenesetre nagyon nagy bajban lenne magával. Legalább őszinte volt.

De miért legyek magammal bajban, ha tőlem függetlenül valami megmagyarázhatatlannal találkozom? Miért kellene ezt előre eldöntenem? Szerintem félelem. Valami, többnyire ősi félelem az ismeretlentől.

És, ha ez az általános, akkor semmi csodálkoznivaló, hogy semmilyen bizonyíték nem elegendő. Mert, ha elfogadja, akkor kinyílik a kapu, hogy a világ más, mint a jó, megszokott módon.

Másrészt nagyon is meg lehet érteni. Bárkit akit ismerek és elmondta nekem a személyes élményét, az nem egy megnyugtató, kerek történet. Ilyen a dolog természete és ez nem ösztönöz senkit (vagy csak tényleg extrém kevés feltűnni vágyót), hogy nyilvánmosan beszéljen róla. Talán minden 20-30 ilyen esetben egy, aki beszél róla.

Legtöbben még a családjukon belül sem, mert félnek a reakciótól.

Hova fordulhat, akivel ilyesmi történik? Persze a GYK:))) Igen, olvasom hetente a kamu beírásokat, hogy ... mi ez? segítsetek, nem bírom tovább!!!!

De akivel tényleg történik ilyesmi az 1. elmondja szűk családi kőrben és barátoknak. Vegyes, inkább negatív fogadtatás. 2. Elmondja egy orvosnak. 99% nagyon negatív fogadtatás. Mivel mindenki életében van stressz, felírnak felesleges gyógyszereket, stb. 3. Elmodja valamilyen ufo szervezet emberének. Ha nagyon szerencsés, kaphat valami támaszt, hogy ezzel nincs egyedül, stb. Igazi magyarázatot nem kap, mert ugye senki nem tudja pontosan, hogy mivel állunk szemben. De jó esély van rá, hogy ott is, dilettáns módon elkezdik regresszálni, elméleteket adni a fejébe és jó, komplett összezavarni, hogy végül tényleg nincs hova menjen. Tehát akkor marad, hogy magában tartja, de meg is győzi magát, hogy ami történt nem jelentős. Függően, hogy mi történt csak egy kísérleti katonai gépet látott, vagy túl nagy fantáziával álmodott

Szóval van alapja, hogy ez a téma még sokkal jobban tabu legyen, mint a szex volt a viktoriánus Angliában

2013. dec. 21. 10:26
 15/46 anonim ***** válasza:

Aham, szóval elrugaszkodott..

Hát besz*rok, komolyan mondom.

Na de tisztázzuk, mit is állitasz:

Van egy olyan szituáció, hogy fura fényeket látnak az égen.

És szerinted elrugaszkodott magyarázat az, hogy valami katonai repülő volt?

Neeem, még véletlenül sem az az elrugaszkodott magyarázat, hogy földönkivüli ürhajók repkednek a bolygónk légkörében.. nem.. az teljesen megalapozott magyarázat, ugye?

Igazán nem szivesen sértegetek senkit, de azt kell mondjam, annyi logika sem szorult beléd, mint egy marék lepkébe.

Bele se gondolj az olyan apróságokba, hogy hogyan repkedhetnek rendszeresen száz vagy ezer fényévekről jött földönkivüli ürhajók, honnan szednek annyi energiát egyáltalán, hogy ezt az utat ilyen rendszerességgel bejárják, egyáltalán miért repkednének ide hozzánk, és mi értelme lenne annak, hogy iderepülnek qrva messziről csak azért, hogy villogjanak 5 percig az ürhajójukkal egy város felett, aztán eltünjenek a francba.

Az se zavarjon, hogy a beszámolók szerint egyszer háromszög alakú az ürhajójuk, egyszer repülő csészealj kis kupolával, néha korong, máskor szivar, megint máskor egy rájára hasonlit, és még sorolhatnám a képtelenebbnél képtelenebb formákat.

Az se zavarjon, hogy soha egyetlen esetet sem tudtak hitelt érdemlően bizonyitani, egyetlen hiteles felvétel sem készült, amin látszana bármilyen földönkivüli ürhajó, pedig kizárt, hogy ilyen gyakorisággal repkedö földönkivüli ürhajók esetén egyszer sem sikerült lefényképezni, sem levideózni..

2013. dec. 21. 12:38
 16/46 anonim ***** válasza:

kérdező

vmit elfelejtettél...

lehet h a hivatalos bemutatója a solar impulse nevezetű repülőnek,később volt, mint az általad említett fények, csak elfelejtesz vmit, a hivatalos bemutatót, megelőzi egy több évtizedes próbaüzemmód, míg teljesen biztonságos lesz a repülő szerkezet....

legjobb példa, a B2 spirit, vagy a blackbird, mielőtt hivatalosan bemutatták volna, már előtte majdnem egy évtizeddel kísérleteztek vele, és ugyanúgy hozzájárult jó néhány állítólagos ufo megfigyeléshez, mint a solar impulse....

mondtam h olvasgass angol nyelvű, hivatalos oldalakat, de úgy látom, addig már nem jutottál el a guglizásban...:)

2013. dec. 21. 16:05
 17/46 anonim ***** válasza:

Oké, akkor akik szerint a Főnixi fények Solar Impulse gép volt, válaszoljanak a következő kérdésekre:

- a fények miért nem úgy helyezkednek el, mint a SI gépeken? Csak nagyon kis mértékben hasonlít

- miért egy helyben lebeg, mikor az SI-nek mozognia kellene előre mert hát ugye repül

- miért nincs hangja - nem csak a videón -és egy szemtanú sem hallotta a hangját? az SI-nek van hangja, a motorzúgás

- ha SI gép volt miért van az hogy megjelentek a fények, aztán "kialudtak" és nem követhető nyomon a gép pályája a felszállástól a leszállásig? Miért kapcsolták volna föl a fényt, majd le?

- hogy tud egy SI gép egy helyben maradni jópár percig?

- ha titkos gépfejlesztés volt akkoriban, miért a város fölött kivilágítva tesztelik ahol mindenki megláthatja és levideózzák?

- nincs semmiféle több évtizedes fejlesztés az SI gépnél.

A Főnixi fények 1997-ben jelentek meg. Az első SI gépet pedig 2003-ban tervezték meg. De elsőként ilyen géppel csak 6 év után, 2009-ben szálltak fel. Ezt hogy magyarázod?

Előre is köszönöm a válaszokat!

George Adamski

2013. dec. 21. 16:27
 18/46 anonim ***** válasza:

"a fények miért nem úgy helyezkednek el, mint a SI gépeken? Csak nagyon kis mértékben hasonlít"

Solar Impulse:

[link]

Phoenix-i fények:

[link]

Szerintem egyáltalán nincs olyan nagy különbség, ami kizárná, hogy nem lehetett egy SI gép.

"miért egy helyben lebeg, mikor az SI-nek mozognia kellene előre mert hát ugye repül"

Mivel a Solar Impulse végsebessége mindössze 80 km/h, ezért nagy távolságból figyelve simán tünhet úgy, mintha egy helyben állna.

"miért nincs hangja - nem csak a videón -és egy szemtanú sem hallotta a hangját? az SI-nek van hangja, a motorzúgás"

Egyrészt, az SI villanymotorokkal van meghajtva, és hát nem tudom, hogy hallottál-e már pl. elektromos autót közlekedni, de 20-30 m-ről már semmit sem hallasz belőle. Másrészt, simán repülhetett vitorlázó üzemmódban, ami azt teljesen csendes.

"ha SI gép volt miért van az hogy megjelentek a fények, aztán "kialudtak" és nem követhető nyomon a gép pályája a felszállástól a leszállásig? Miért kapcsolták volna föl a fényt, majd le?"

Amikor a multkor megkérdeztem, hogy a földönkivüliek vajon miért kapcsolgatnák ki-be igy fényeiket, akkor azt a választ kaptam talán pont tőled, hogy miért lenne ez gyanús, nem tudhatjuk, mi céljuk volt vele. Hát nekem is ez a válaszom: nem tudhatjuk, miért kapcsolgatták.

"hogy tud egy SI gép egy helyben maradni jópár percig?"

Lásd fentebb.

"ha titkos gépfejlesztés volt akkoriban, miért a város fölött kivilágítva tesztelik ahol mindenki megláthatja és levideózzák?"

Én is kérdezek: ha földönkivüliek voltak, miért épp a város fölött kivilágitva repkedtek?

"nincs semmiféle több évtizedes fejlesztés az SI gépnél.

A Főnixi fények 1997-ben jelentek meg. Az első SI gépet pedig 2003-ban tervezték meg. De elsőként ilyen géppel csak 6 év után, 2009-ben szálltak fel. Ezt hogy magyarázod? "

Nézd, nem hiszem, hogy neked vagy bárkinek akár a leghalványabb fogalma is lehetne róla, hogy az USAF mit, mennyi ideig és hogyan fejleszt vagy tesztel, igy ez az érved csak spekuláció.

2013. dec. 21. 17:48
 19/46 anonim ***** válasza:

"Szerintem egyáltalán nincs olyan nagy különbség, ami kizárná, hogy nem lehetett egy SI gép. "

Szerintem meg ég és föld között a kettő különbsége. Nem csak a fények száma, és távolságai de még az ív sem egyezik akárhogy keresgéltem különböző típusok után.

"Mivel a Solar Impulse végsebessége mindössze 80 km/h, ezért nagy távolságból figyelve simán tünhet úgy, mintha egy helyben állna."

Nagy távolságból még én is látom, hogy mozog egy repülő gép. De tegyük föl, hogy ez igaz. Ettől függetlenül rengetegen álltak közelebb, mert itt nem csak a videóról van szó, az a valami nem repült el akkor a lakossági beszámolók szerint, úgy, mint ahogy egy SI kéne.

"már semmit sem hallasz belőle. "

Szintén a szemtanúi beszámolók, mindenki egyöntetűen azt mondja semmi gép hangot nem hallott akár közel volt hozzá akár messze.

"Én is kérdezek: ha földönkivüliek voltak, miért épp a város fölött kivilágitva repkedtek? "

Nem tudni, de senki sem mondta hogy titokba,sunyiba akarnak repkedni ennél az esetnél, nem úgy mint a titkos kísérletű katonai repülőgépeknél kellene feltételezni.

"Nézd, nem hiszem, hogy neked vagy bárkinek akár a leghalványabb fogalma is lehetne róla, hogy az USAF mit, mennyi ideig és hogyan fejleszt vagy tesztel, igy ez az érved csak spekuláció."

Ezen semmi spekuláció nincs, mivel hogy a gép már nem titkos minden adatot elérhetővé tettek róla. Itt egy rövidített változat és ott a kronológia is:

[link]

Angolul bővebben:

[link]

Tehát akkor nézzük csak a történetet ha SI gépről van szó:

Tesztelik a város fölött a TITKOS gépet, kivilágítva. Amit természetesen mindenki észrevesz és le is videózzák egyesek. Majd hogy lefedjék és elsimítsák az észlelést, amit ők maguk gerjesztettek szándékosan, azt mondják jelzőfények voltak. Ebbe hol a logika?

Megmutatják a gépet direkt, hogy aztán tagadják és kitaláljanak egy mesét? Akkor miért nem sivatagi területen tesztelték el és kész? Mexikóban rengeteg ilyen hely adott. Semmi ésszerűség nincs az egész történetben.

George Adamski

2013. dec. 21. 18:26
 20/46 anonim ***** válasza:
Én láttam már ufot, és nem földi eredetű volt. Persze ezt ti csak elhinni tudjátok, de a lényeg az, hogy én tudom mit láttam.
2013. dec. 21. 18:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!