Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szkeptikusok, ez nem jutott...

Szkeptikusok, ez nem jutott eszetekbe?

Figyelt kérdés

...hogy már megtalálták a jeleinket a Földönkívüliek?

Ilyen kifogásokat szoktam olvasni:

- hogy találnak meg minket a több száz bolygó közül

- lehet mi vagyunk a legfejlettebbek, de vannak más életformák

stb.

Úgy találnak meg, hogy értelmezték az üzenetünket:

-1974-ben Carl Sagan csillagász által készített üzenetet küldött a NASA a világűrbe egy óriási teleszkóppal. Kettes számrendszerben küldött grafikus kód volt az üzenet, ami beszámolt a bolygónkról és az emberről. Tartalmazta a DNS kódot, a bolygón megtalálható kémiai elemeket, az ember életkorát, hogy hányan vagyunk, hogy is nézünk ki és hogy a Naprendszerben melyik bolygóján élünk a Naptól számítva.

- Meg egyszer ezt küldtük el az űrbe szondával, ezt is minden okos idegen megfejtheti :)

[link]

Senki sem találhatta meg 30 évtized alatt? Hagyjuk már...

Egy idő után mi már nyomon se tudtuk követni, mert elveszett a világűrben és már kitudja milyen messzire sodródott.

Simán elképzelhető, hogy megtalálta egy civilizáció, megvannak adva az adatok hogy hol vagyunk és felkerestek vagy küldtek egy jelet ( Hűha jel, 1977-ben érkezett meg)

Persze a helyükbe nem ajtóstól rontanék a házba, hogy "hahó itt vagyok", hanem felkeresném a bolygót és megfigyelném az embereket ( Állatkerti hipotézis ). Lehet észre vesz valaki, csakhogy a kutya se fogja el hinni az illetőnek hogy E.T.-t látott, vagy elhiszik, de tárgyi bizonyíték meg nincs. Így megosztja az embereket.

Ha meg valaki azt állítja, hogy csak baktériumok vannak meg mi vagyunk a legfejlettebbek, akkor az egocentrikus gondolkodás és az emberiséget helyezi minden fölé valamint akkor mi értelme lett volna kiküldeni a két felsorolt jelet? Semmi.

2013. dec. 12. 20:38
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

#13as vagyok

A DNS láncot alkotó 4 nukleobázist löttük fel, nem a térképét... mondom ugy, hogy megértsd: nem ugyan az, ha makarónit lövünk fel, mintha tésztát meg paradicsomot.

2013. dec. 13. 23:05
 22/25 A kérdező kommentje:

Nem csak a DNS dologban, de ebben is tévedsz :)

Akkor ez szerinted mi?

[link]

Ezt is kiküldtük az űrbe, ott van alul feltüntetve hogy hol is vagyunk.

2013. dec. 13. 23:52
 23/25 A kérdező kommentje:

térképet olvastam, félrenéztem.

A lényeg hogy a DNS-ünk "képét" lőttük fel, hogy a Földön szénalapú életforma a legelterjedtebb:)

2013. dec. 13. 23:57
 24/25 anonim ***** válasza:
Legelterjedtebb? Konkrétan csak szén alapú életfroma van ...
2013. dec. 14. 08:43
 25/25 anonim ***** válasza:
Jó,ne csesztessétek már kérdezőt,látszik hogy talált valamit az origón,és kész.Semmi tudása nincs a témában.
2013. dec. 14. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!