Mi a helyzet az ufóhívők és a szkeptikusok között?
már vagy húsz perce kérdezném, hogy miért jó az az ufóhívőknek, hogy a szkeptikusokat akarják meggyőzni?
de sehogyan sem sikerült kiírni.
ez olyan mintha megkérdezel egy reformátust, meg egy evangélikust...h mi a helyzet...
mind a ketten hisznek vmiben, de teljesen máshogy közelítenek hozzá, és ebből még háborúkat is csináltak.
nos itt ugyanez a helyzet csak kicsiben...:)
sötét és gonosz háború dúl a hívők és a szkeptikusok között.
Sajnos még egyik fél sem jutott dűlőre, de tudom hogy egy nap eljön az igazság pillanata.
Üdv: pormetehus.
A kérdésem arra irányul, hogy majd minden kérdésben szerepel "mit szóltok szkeptikusok?"
Tehát a szkeptikusokat akarja itt valaki, v. valakik győzködni.
Szerintem a szkeptikus azért szkeptikus, mert Ő nem hisz, hanem tud. És azok az emberek akik tudják a megoldást, csak mosolyognak a sok értelmetlen baromságon és nem állnak le vitatkozni.
Teljesen egyetértek veled kérdező a legtöbb kérdés már úgy kezdődik, hogy "mit szóltok ehhez
szkeptikusok?" ha válaszolsz a kérdése. azonnal jön a felháborodás. én a legtöbb ilyen kérdést kerültem mert nyilvánvalóan csak provokálás a szkeptikusok felé+ egyáltalán nem akarom feleslegesen tépni a számat, mert legtöbb ilyen ember hajthatatlan pereces. másrészről egyáltalán nem vallom magam szkeptikusnak én csak egy válaszadó vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!