Az USA titkolja a földönkívüliek létezését?
Kérdező miért véded ennyire a vallásokat.Pl ott van a keresztény vallás népeket irtottak ki a keresztes hadjáratok során!Java részt csak azért mert nem vették fel az ő vallásukat.Ja és persze mindezt Isten mondta nekik,aki nagy választási lehetőséget nem hagyott csak annyit ,hogy átállsz vagy meghalsz!Szóval sok nép nem önszántából vette fel a keresztény vallást pl miránk magyarokra is rákényszerítették azelőtt!.Na én ilyen istenből nem kérek akkor inkább tűnjek el végleg a feledésbe és legyek semmivé!
Másrészt hála a drága sötét középkornak ami szintén a keresztény vallás miatt volt sötét!
Azért nevezték sötét kornak mert aki okos volt és elkezdet feltalálni dolgokat azokat máglyán égették el mert eretneknek,boszorkánynak tartotta őket a vallás!
Ja és ez a nagy boszorkány üldözés legalább 300 évet fogott vissza a technológiai fejlődésünkben,mert szinte az összes gógyis embert kivégezték vagy akit nem az meg nem merte használni a találmányát.
Ha nincs a keresztény vallás ki tudja lehet hogy már rég galaxisokat szelnénk át és ovis korodban együtt homokoztál volna te is E.T-vel!
A bibliában jóformán csak a szépről jóról van szó ezt mindenki ismeri is, de a sok rosszat amit isten nevében cselekedtek a keresztények azt már senki nem meri felhozni!
"biztos vagyok benne, hogy az össze-ország a földönkívülieknek a technológiáját akarná megszerezni. az előző válaszomat metaforaként szántam. talán ezért sem akarják felfedni magukat.."
Ha ők annyira fejletek biztos hagyni fogják hogy ellopjunk tőlük akár mit is.Meg mond már meg mit kezdenél pl egy olyan számítógéppel amiről azt sem tudod hogy működik,lehet hogy még bekapcsolni sem tudnánk nem hogy lemásolni főleg ha pl olyan anyagok felhasználásával készült amit még nem is ismerünk mert a periódusos rendszerünkben nincs benne,vagy lehet hogy ők is mesterségesen hozták létre azt a periódus rendszer béli elemet ami természetben nem is létezik!Nem tudom minek kéne olyan technológia neked amit használni sem tudnál,de más sem!
Másrészt szerinted egyszer ha lopáson kapnának a békés idegenek akkor is tartanák velünk a kapcsolatot?
Szerintem ilyen esetben szednék a cuccukat és egyedül hagynának ismét minket!Sőt még valami jelzőkészüléket is kiraknának hogy vigyázat ez a föld kerüljétek messziről mert kilopják ezek a bucka lakók a szemeteket is!
# 42 Miből gondolod, hogy egyes országok nem rendelkeznek földönkívül technológiával? nem hallottál a roswelli esetről, amikor is egy állítólagos UFO zuhant le rögtön szőnyeg alá sőpörték az ügyet. és biztos vagyok benne, hogy mai napig folynak a kutatások a roswelli űrhajóval, ahogy a mondás tartja: az ügyes ember mindig
feltalálja magát. # 41 azért védem a vallásokat, mivel magam is vallásos családból származóm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!