Az USA titkolja a földönkívüliek létezését?
Az előzőt folytatva és akkor itt van még ez az állandóan ide írogató 33%-os aki megrögzött keresztény . Láthatod még azt is lehetetlennek tartja, hogy akár egysejtűek éljenek máshol, szerinted mi játszódna le benne egy ilyen bejelentés után ? Többek között miattuk nem lehet ezt nyilvánosságra hozni .
Ott van még az is, hogy ha valakinek azt mondod UFO-t láttál az emberek 90%-a kinevetne és kigúnyolna, gondold el ha, bejelentenék, hogy itt vannak az emberek többsége nevetségessé válna, köztük te is és ezt nem viselné mindenki olyan jól, mint gondolod ...
"# 15 Marskutató szondák. Réges-rég elpusztult baktériumokat találtak ott, már jó pár éve."
Ez nem igaz. Egy valószínűleg Marsról származó meteoron találtak baktérium-fosszíliákat. Nagy különbség.
Ráadásul a kulcsszó a réges-rég elpusztult; Annyira réges-rég, hogy 3,6 milliárd éve..
Szerintem összekeversz valakivel. Nem vagyok vallásos, éppen én írtam, hogy létezik, illetve létezett a szó szigorú értelmében "földönkívüli" élet, aminek meg is találtuk a nyomát baktériumok -amik nem feltétlen egysejtű élőlények- formájában.
A harmadik tévedésed pedig az, hogy "állandóan". A gyakorikérdések.hu-n most szóltam hozzá életemben harmadszor UFO-s témához, mindhármat ez alá a kérdés alá, az utóbbi 20 percben.
Lehet, hogy nem csak saját féloldalas kommenteidet kéne legépelned, hanem mondjuk elolvasnod, amit a másik ír, ha már véleményt formálsz másokról.
Paul Hellyer, Kanada volt védelmi minisztere állítja, hogy legalább 4 különböző faj van a földön. bővebben.. [link] Földönkívüliek az
ókori Egyiptomban... [link] egy kis ízelítő roswellről.... [link] Clark McClelland állítása szerint két amerikai űrhajós az
űrrepülőgép rakterében egy legalább
méter magas szkafanderes idegenlénnyel
társalog... [link] a különös fényjelenségekről nem is beszélve. Üdv, Jigsaw ufókutató :D
Jigsaw, jó hírem van, MEGTALÁLTAM a gyógyszeredet!
Elgurult! :D
#19:
Annácska: sajnos összekevered a szezont a fazonnal.
Arról beszéltünk, hogy "a NASA bejelenti, hogy nem vagyunk egyedül". Tehát arról, hogy valahol a világűrben földönkívüli létformára akadnak. NEM arról van szó, hogy idegen civilizációk támadják meg a Földet. Persze, ha ellenséges, legyőzhetetlen űrszekerek bombáznák a nagyvárosokat, akkor pánik lenne, még szép. De nem erről van szó.
A linkekről:
Trollkodni méltóztatsz. Jelentéktelen honlap jelentéktelen kérdése, amire 40 ember válaszolt. Nem csak értékelhetetlenül kevés, hanem ráadásul egy bizonyos fajta ember válaszolt csak. Ez bugyuta.
Itt támadásról van szó, tehát semmi köze ahhoz, amiről szó van. A pánik pedig annyi volt, hogy páran nem engedték a gyereket suliba. 0/10.
Támadásról van szó, tehát nem érdekes.
Néhányan posztoltak a közösségi honlapokon. Ez ám a tömeges pánik :D. Nem is tudom, miért írok ilyesmire vissza, nyilvánvaló, hogy csak szívatsz. Ja, de, tudom: órabérben válaszolok :)
A felkészülés nem jelenti, hogy pánik van vagy hogy pánik lesz. A pánik ráadásul nem feltétlenül tömeges öngyilkosságot meg robbantgatásokat jelent.
Churchillt meg lefosom.
Szóval különítsük már el a dolgokat, oks? Most akkor arról van szó, hogy mondjuk jégbe fagyott egysejtű földönkívüli moszatokat találnak egy exobolygón, vagy arról, hogy jönnek a marslakók leigázni a Földet? Érted a különbséget?
>Dehogynem, amilyen kommenteket itt szoktál írni, kb az elsők között lennél akik az eszüket vesztenék .
Nincs kint a nickem, te pupák, és nem én vagyok az egyedüli 74%-os ;). Azórt próbálkozz bátran!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!