Az USA titkolja a földönkívüliek létezését?
Dehogynem tudnánk elfogadni az idegeneket, csak néhány feltételnek kellene megfelelniük:
- legyenek fehérek, és ne kérjenek segélyt
- ne hordjanak pajeszt és ne vegyenek földet
- szeressék a távolba szakadt magyar testvéreinket
- hazaárulózzanak le mindenkit, akinek valamiről más a véleménye
- törjenek ki zokogásban, ha a trianoni béke kerül szóba
Ezek biztos módszerek, hogy elfogadtassák magukat Magyarországon.
Legalábbis a társadalom egy jelentős részével.
"# 12 Semmi sem lenne ugyanolyan, mint volt. pánik törne ki a földön"
Már miért törne ki pánik?
Én nem pánikolnék, akiket ismerek, azok se, szerintem pár hülyén kívül - akik egyébként a világvége-bejelentéseken is pánikolni szoktak, meg rákészülni :D - nem pánikolna a világon senki :)
"Isten nem létezése reinkarnáció lélek nem létezése sok hívő-embernek ez nem tetszene"
Az emberek többsége már nem hisz ilyesmibe,és sok hívő embernek ez most sem tetszik.Eleve isten létezése már akkor megbukott mikor az első repülőgép felszállt,Ugyanis kiderült hogy az égen nincs mennyország!Lélek nem létezik csak most jöttél rá? Érzelmeink sem a léleknek köszönhető minden csak a testünkben lévő kémiai vegyületeknek és az agyunkban lévő idegeknek ,sejteknek köszönthető.Fizikai értelemben soha nem is létezett lélek! Szóval nem tudom miket beszélsz kérdező de amiket felsoroltál azokra már rá jött szinte mindenki csak vannak akik nem fogadják el a valóságot és könnyebb nekik ilyen halál utáni,teremtő mesékkel elfogadni a halált!
A technológiai részhez! Azt meg honnan szeded hogy átadnák nekünk a technológiájukat! Mi sem adunk a majmoknak pisztolyt!Nagy valószínűséggel használni se tudnánk az ő eszközeiket.
"egy 2000 éves vallást dobnánk a kukába"
Na és ugyan miért? Elég sok mindent kimagyarázott már a katolikus egyház, kezdve onnan, hogy nem a Föld a világmindenség központja :) Erre is találnának olyan magyarázatot, ami beleillik a keresztény vallásba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!