Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az USA titkolja a földönkívüli...

Az USA titkolja a földönkívüliek létezését?

Figyelt kérdés
Íme a bizonyíték a földönkívüliek valóban léteznek ez nem vicc [link] mostanság elgondolkodtam, hogy léteznek-e földönkívüliek és rájöttem, hogy igen léteznek csak idáig hülye voltam, de egy éjszaka alatt teljesen megváltoztam most már képes vagyok hinni szinte mindenben egy nappal ezelőtt én is szkeptikus voltam, de hála istennek, hogy megváltoztam harcoltam a hitemmel szemben, de most már megvilágosodtam. Üdv, J Ügynök ;)

2013. dec. 10. 10:37
1 2 3 4 5
 11/45 anonim válasza:
Biztos, hogy a Földön kívül is van olyan bolygó az űrben, amin élet van. Így léteznek földönkívüliek. Hogy az USA többet tud-e nálam vagy nem, azt nem tudom. :D
2013. dec. 10. 13:24
 12/45 anonim ***** válasza:

>Gondoljunk csak bele, mekkora botrány lenne, ha a NASA bejelentené : "Nem a mi fajunk az egyetlen az univerzumba"

Komolyan nem értem, hogy miért jön minden félkegyelmű UFO-hívő ezzel. Meg hogy az emberek megőrülnének meg pánikba esnének. Miért lenne botrány? Igen, nagy bejelentés lenne, megrázná az emberiséget, de ugyanúgy elfogadnánk, mint bármi más változást.

Te rögtön elkezdenél fejetlen csirke módra összevissza rohangálni kétségbeesésedben, ha idegen életet találnánk? Én nem :)

2013. dec. 10. 13:35
 13/45 anonim ***** válasza:
De vajon tényleg erről beszél az Orosz miniszterelnők, vagy csak kamú felírat van alatta....aki tud oroszúl az megmondhatná ?
2013. dec. 10. 13:41
 14/45 anonim ***** válasza:
FÖldönkívüli élet bizonyítottan létezik, még ha nem is "fejlett". Magasan fejlett is van, valószínűleg. Az USA viszont nem titkol semmit. Kamu Roosevelt, kamu a többi állitólagos USÁnkás ufóleszállás.
2013. dec. 10. 14:15
 15/45 anonim ***** válasza:

"FÖldönkívüli élet bizonyítottan létezik"

Igen? Ki bizonyította?

2013. dec. 10. 14:38
 16/45 Szecsői Tibor ***** válasza:

"Amúgy meg elvileg a világűr végtelen ! Ha csak fele annyira is végtelen, amennyire mondják, gyakorlatilag tényszerű a feltételezés, hogy valahol a semmibe van egy bojgó, rajta valamilyen élet. Nem tudjuk mi van ott, ahol még nem jártunk."

Nem végtelen, hanem határtalan, nem mindegy, egyáltalán. A feleannyira végtelen még mindig végtelen, szóval ennek nincs értelme. Ha meg végtelen is volna, abból nem következne még egyesen, hogy valahol máshol _biztosan_ van élet.

Amúgy nem érzitek Jigsaw posztja mögött az iróniát? Sőt, méginkább szarkazmust :).

2013. dec. 10. 14:44
 17/45 anonim ***** válasza:
Az UFO-król beszél az Orosz miniszterelnök vagy nem?
2013. dec. 10. 14:46
 18/45 anonim ***** válasza:
# 15 Marskutató szondák. Réges-rég elpusztult baktériumokat találtak ott, már jó pár éve.
2013. dec. 10. 14:51
 19/45 anonim ***** válasza:

"Igen, nagy bejelentés lenne, megrázná az emberiséget, de ugyanúgy elfogadnánk, mint bármi más változást. "

Nem vagy képes megérteni, hogy egy ilyen bejelentés mekkora horderejű lenne . És pont azért törne ki pánik, mert az emberekben összedőlne az a világkép, hogy az állam meg tudja védeni őket, mert ugye egy magasan fejlett civilizáció ellen nem sok esélyünk lenne, ha rosszra fordulnának a dolgok .

Itt egy szavazás a témáról :

[link]

Egy rádiójáték miatt pánik tört ki :

[link]

Még egy rádiójáték ami pánikot váltott ki :

[link]

Washingtonban pánik UFO miatt :

[link]

Az amerikai tűzoltókat UFO pánikra képzik :

[link]

Churchill szerint is pánik törne ki :

[link]

A vallásos fanatikusokról meg ne is beszéljünk, akik ott helyben öngyilkosok lennének vagy össze-vissza robbantanának az egész világon .

Ilyen helyzetben kétféle típusú ember lenne, az egyik aki ott hagyna mindent csak hogy lássa őket, és majd kiugrik a bőréből örömében . A másik meg menekülne, pánikolna és rettegne és hidd el az utóbbiak lennének többségben .

"Te rögtön elkezdenél fejetlen csirke módra összevissza rohangálni kétségbeesésedben, ha idegen életet találnánk? Én nem :)"

Dehogynem, amilyen kommenteket itt szoktál írni, kb az elsők között lennél akik az eszüket vesztenék .

2013. dec. 10. 14:53
 20/45 anonim ***** válasza:

Köszi Annácska :)

Igazad van, csak nem álltam neki vitatkozni senkivel.

5-ös voltam :)

2013. dec. 10. 14:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!