Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Milyen okból kereshetik fel a...

Milyen okból kereshetik fel a Földet az E. T. -k?

Figyelt kérdés

Most zárjuk ki a letámadás lehetőségét.

Mik lehetnek még?

Lehet csak betér ide néha egy-egy aztán tovább állnak és többet erre sem jönnek?

Megfigyelnek, mint az állatkertbe mi az állatokat?

Milyen ötleteitek vannak?

Üdv, George Adamski

2013. dec. 3. 21:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Látom értetlen vagy csak gyártod az összeesküvés-elméleteket a válaszadókat figyelmenkívül hagyva. De mindegy csak meglegyen a napi reklám még ötleteket is kérsz az összeesküvés-elmélethez gondolom nem tartod magadat trollnak? mivel nem vagy tisztában ennek fogalmával. No comment..)
2013. dec. 5. 15:40
 12/15 A kérdező kommentje:

Ezen neked mi az összeesküvés elmélet te visszamaradott?

Egy egyszerű kérdést tettem fel, hogy mi okból kereshetné fel egy faj a Földet. Erre meg hevet havat össze hordasz ami kitaláció meg nem is ide tartozik. Menj és babázz tovább

2013. dec. 5. 16:54
 13/15 anonim ***** válasza:

"Ezen neked mi az összeesküvés elmélet te

visszamaradott?" Minden harmadik UFO észlelés a neved alatt fut ezeket minek nevezed? ötleteket akarsz kérni a következő kérdésekhez. annó még vallásos kérdéseket tettél fel. De láttad azoknak a kérdéseknek nincsen jövőjük elkezdted gyártani "összeesküvés-elméletek sokaságát" és ha valakinek a véleménye nem egyezik meg a tiéddel azonnal felkapod a vizet! feleslegesen idegeled magadat barátom..)

2013. dec. 5. 19:23
 14/15 A kérdező kommentje:

Te okos, az George AdamskY és névvel írja ki a kérdést és engem akar lejáratni, meg troll kérdéseket tesz fel.

Én AdamskI vagyok, de sose írok felhasználó névvel csak aláírással és nem trollkodom.

2013. dec. 6. 03:49
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem azért keresik fel a földet mert tanulmányozni, akarják az emberi fajt, ahogy mi teszűk az állatokkal. Üdv, J Ügynök
2013. dec. 10. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!