Milyen okból kereshetik fel a Földet az E. T. -k?
Most zárjuk ki a letámadás lehetőségét.
Mik lehetnek még?
Lehet csak betér ide néha egy-egy aztán tovább állnak és többet erre sem jönnek?
Megfigyelnek, mint az állatkertbe mi az állatokat?
Milyen ötleteitek vannak?
Üdv, George Adamski
Ezen neked mi az összeesküvés elmélet te visszamaradott?
Egy egyszerű kérdést tettem fel, hogy mi okból kereshetné fel egy faj a Földet. Erre meg hevet havat össze hordasz ami kitaláció meg nem is ide tartozik. Menj és babázz tovább
"Ezen neked mi az összeesküvés elmélet te
visszamaradott?" Minden harmadik UFO észlelés a neved alatt fut ezeket minek nevezed? ötleteket akarsz kérni a következő kérdésekhez. annó még vallásos kérdéseket tettél fel. De láttad azoknak a kérdéseknek nincsen jövőjük elkezdted gyártani "összeesküvés-elméletek sokaságát" és ha valakinek a véleménye nem egyezik meg a tiéddel azonnal felkapod a vizet! feleslegesen idegeled magadat barátom..)
Te okos, az George AdamskY és névvel írja ki a kérdést és engem akar lejáratni, meg troll kérdéseket tesz fel.
Én AdamskI vagyok, de sose írok felhasználó névvel csak aláírással és nem trollkodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!