Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Tegnap UFO-t láttunk barátnőmmel?

Tegnap UFO-t láttunk barátnőmmel?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Nem hittem el. Eddig is hittem az ufo-k ban de ezentúl.... Kisétáltunk a kertünkbe nincs közvilágítás arra felé. Beültünk a házba iszogattunk bort kb 2 üveggel de a hideg miatt nem ütött meg minket. A havernőmnek pisilnia kellet..Ki kísértem és én is pisiltem ő hátrébb volt kb 50m-el. Majd kiabáltam hogy végeztem..Ő még nem , szólt vissza.. Addig mondom nézem az eget. Láttam egy repülőt a két szárnya fehéren villant de utána egy piros pötty is villant mintha háromszög alakú lett volna. Ezzel nem is foglalkoztam volna. Néztem tovább és amikor kettőnk közé ért Hirtelen 3 fénycsóva kapcsolódott be 2-3 mp re és azt hittem össze sz**om magamat. Együtt néztük és mozogtak a fények fent az égbe, de a sugarak meg majdnem a földig nyúltak le. Kikapcsolódott a fénycsóva majd gyorsított utána ívesen balra ment majd jobbra, még jobban gyorsított és eltűnt a hegyek mögött. Nagy féltünk Le is rajzoltam köbö hogy nézett ki.

Kép.: [link]

2013. nov. 27. 19:01
1 2 3
 21/30 Dalek Traak ***** válasza:
Én hiszek nektek. Valóban egy UFO-t láttatok, ezt a rajz is alátámasztja. Már több helyen láttam ezt a formát, szóval nem ti vagytok az elsők akik ilyet látnak.
2013. nov. 29. 20:22
 22/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Miért hiszik az emberek hogy ez kamu duma? Félnek vagy mi? Jó elismerem félelmetes de jó hogy a saját szemeddel látod hogy nem vagyunk egyedül :)
2013. nov. 30. 04:40
 23/30 anonim ***** válasza:

Ebben igazad van,aki nem látott még ilyet,az nem is tudhatja,mi a valóság, a mai napig villannak fel az égen,majd rejtélyes módon eltűnnek, fények az égen,felhőtlen időkben! Ami fantasztikus látvány,és elgondolkodtató!

Üdv...

2013. dec. 3. 21:46
 24/30 Passiflora ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ezen légy szíves ne bántódj meg, de nyilván én sem tudhatom, hogy igazat mondasz-e, vagy szórakozásból írtad ki ezt a kérdést (gondolom, Te is találkozol itt azzal a jelenséggel, hogy vannak "határesetek", amikről időnként nehéz eldönteni, hogy kamu-e vagy sem).

Mivel az általad leírtak eszembe juttattak egy olyan esetet, amit olyan valakitől hallottam, akit személyesen ismerek, és sem az ő, sem a fia szavahihitetőséget és épelméjűségét nincs okom kétségbe vonni, gondoltam, leírom azt történetet.

A hölgy fia huszonéves, műszaki főiskolás volt akkor, amikor ez történt 2011 nyarán.

Nem személyesen tőle hallottam, hanem az anyukája mesélte el, hogy napok óta "meg van borulva" a fia, mert az elmondása szerint valami olyat látott, amivel egyszerűen nem tud mit kezdeni.

Hazafele autózott valahonnan Székesfehérvár irányába szürkületkor, és - ha jól emlékszem, valahol Sárbogárd környékén megpillantott egy viszonylag lassan mozgó, az úthoz képest oldalirányból haladó háromszög alakú repülő tárgyat, becslése szerint kb. 800-1000 m távolságra. Utána azon döbbent meg, hogy ez egyszer csak megállt, legalábbis ő kb. fél percig mozdulatlannak látta, és a háromszög csúcsaiból lefelé irányuló piros, kék és zöld fénycsóvákat látott (arra már őszintén szólva nem emlékszem ennyi idő távlatából, hogy együtt a hármat, vagy váltogatták egymást a színek, meg arra sem, hogy csak akkor látta-e ezeket, amikor nem mozgott a repülő tárgy, vagy közben is). Utána újra elindult az a valami, és továbbhaladt az eredeti irányban.

A fiatalember biztos volt benne, hogy rajta kívül többen is észlelék a jelenséget, mert az ő sávjukban lelassult a forgalalom, a szemközti irányból pedig több autó is megállt a távolban, ezért utána hetekig próbált kulcsszavas kereséssel az interneten információt keresni róla, mármint olyan értelemben, hátha valaki leírt róla beszámolót egy fórumon, vagy bárhol, de nem talált semmit.

Az anyukája szerint felnőtt férfi létére eléggé megviselte az élmény, és viszonylag hosszú idő alatt tudta túltenni magát azon, hogy valami olyat látott, amit nem tudott elképzelni, illetve amiben nem hitt, és amiről azt mondta, hogy ha idegentől hallja vagy egy újságban olvassa, akkor korábban ő sem hitt volna az állítólagos szemtanúknak.

2013. dec. 13. 07:47
 25/30 A kérdező kommentje:
Utolsó kösz hogy leírtad :) Mi akkor láttuk a csóvákat amikor állt az u.f.o . Tudom nem ismertek. De nem találok ki ilyeneket. Tényleg igaz és durva volt de csodálatos is. Az lenne a jó ha mindenki látna ilyet a saját szemével és elhinné amit a másik korábban mondott és nem nézné elmebetegnek.
2013. dec. 13. 13:01
 26/30 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező amit leirtál az akkor FAKEEEEEEEE! mint annak a rendje.Meg is indoklom:) Amit lerajzoltál az a Discovery(?-nem tudom pontosan) vagy egy más agyatlan degenerált adón volt egyszer.Gondolom ott láttad és gondoltad milyen jó lenne hülyiteni a birkákat...szóval kérlek kimélj meg minket ettől.Respect
2014. márc. 8. 11:34
 27/30 A kérdező kommentje:
Utolsó :"D Mindenki azt hisz amit akar én tudom mit láttam , lehet hogy ti féltek ettől a dologtól ezért tartjátok kamunak :D remélem egyszer mindenki átéli :D Sok a tudatlan veréb ;)
2014. márc. 11. 21:12
 28/30 anonim ***** válasza:

Én mindenbe hiszek

Kivétel mikibe és rabbitba

2019. szept. 30. 13:51
 29/30 anonim ***** válasza:
Na jó azé nemindenbe de...
2019. szept. 30. 13:52
 30/30 anonim ***** válasza:

Igen tényleg fura

Tény volt hogy mindig hittem mindenben

Miley cyrus mesélte hogy sárga kombájn szerű valamit látott az égen és azért gondolja hogy igaz mert a többi ember is nézte az eget :D

2020. nov. 8. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!