Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Tegnap UFO-t láttunk barátnőmmel?

Tegnap UFO-t láttunk barátnőmmel?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Nem hittem el. Eddig is hittem az ufo-k ban de ezentúl.... Kisétáltunk a kertünkbe nincs közvilágítás arra felé. Beültünk a házba iszogattunk bort kb 2 üveggel de a hideg miatt nem ütött meg minket. A havernőmnek pisilnia kellet..Ki kísértem és én is pisiltem ő hátrébb volt kb 50m-el. Majd kiabáltam hogy végeztem..Ő még nem , szólt vissza.. Addig mondom nézem az eget. Láttam egy repülőt a két szárnya fehéren villant de utána egy piros pötty is villant mintha háromszög alakú lett volna. Ezzel nem is foglalkoztam volna. Néztem tovább és amikor kettőnk közé ért Hirtelen 3 fénycsóva kapcsolódott be 2-3 mp re és azt hittem össze sz**om magamat. Együtt néztük és mozogtak a fények fent az égbe, de a sugarak meg majdnem a földig nyúltak le. Kikapcsolódott a fénycsóva majd gyorsított utána ívesen balra ment majd jobbra, még jobban gyorsított és eltűnt a hegyek mögött. Nagy féltünk Le is rajzoltam köbö hogy nézett ki.

Kép.: [link]

2013. nov. 27. 19:01
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
39%
Kész, meghalunk. A világnak befellegzett.
2013. nov. 27. 21:53
 12/30 anonim ***** válasza:
kamu
2013. nov. 27. 22:38
 13/30 A kérdező kommentje:
Most már értem hogy miért nézik az embereket hülyének ha látnak ilyet;) Eddig én is rávágtam hogy kamu minden sztorira de ezek után... ;) Kívánom nektek is hogy lássátok ;)
2013. nov. 27. 23:06
 14/30 Szecsői Tibor ***** válasza:
Tudod, mit láttál repülni? Ha nem, akkor UFO volt, igen. Legalábbis számodra. Ettől még nem földönkívüli ;).
2013. nov. 28. 00:16
 15/30 A kérdező kommentje:
UFO- > Untitled Flying Object :D Azonosítatlan repülő tárgy tehát nem véletlenül írtam így mivel nem tudjuk mi volt az :D
2013. nov. 28. 00:34
 16/30 anonim ***** válasza:
És hol laktok, mi a falu/város neve?
2013. nov. 28. 01:37
 17/30 anonim ***** válasza:
teljesen megértelek én is sokszor látom az idegeneket legtöbbször éjjel, amikor felnézek az égre látom elhaladni az űrhajókat
2013. nov. 28. 13:05
 18/30 A kérdező kommentje:

Székesfehérvár mellet, nem akarom leirni hogy hol lakok :)

414 hát nem értem hogy szokhattad ezt meg :)

2013. nov. 28. 23:20
 19/30 anonim ***** válasza:
Én nappal szoktam látni,nyári időszakban,mikor többet vagyok a természetben... mikor süt a nap,időnként,látok valami kék erős felvillanást,itt ott... eddig még nem jöttem rá,az mi lehetett... évekkel ezelőtt viszont este 10 környékén,láttam egy vörösen pulzáló valamit, egy helyben, kb 10 percen keresztül! (Anyukám fotózta le,mert ő látta meg előbb, azt nézegettem,mi lehetett... ) Az óta kutatok utánuk,és elég érdekes dolgokat tudtam meg eddig. :) De ki tudná bizonyítani,ha nem hisznek bennük? egy két fénykép, nem bizonyít semmit,hiába van... ("Jól mondom?")
2013. nov. 29. 00:19
 20/30 A kérdező kommentje:

Igen.

És az a baj hogy addig nem hisz ezekben az ember amíg nem látja őket. :/

2013. nov. 29. 00:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!