Tegnap UFO-t láttunk barátnőmmel?
Sziasztok. Nem hittem el. Eddig is hittem az ufo-k ban de ezentúl.... Kisétáltunk a kertünkbe nincs közvilágítás arra felé. Beültünk a házba iszogattunk bort kb 2 üveggel de a hideg miatt nem ütött meg minket. A havernőmnek pisilnia kellet..Ki kísértem és én is pisiltem ő hátrébb volt kb 50m-el. Majd kiabáltam hogy végeztem..Ő még nem , szólt vissza.. Addig mondom nézem az eget. Láttam egy repülőt a két szárnya fehéren villant de utána egy piros pötty is villant mintha háromszög alakú lett volna. Ezzel nem is foglalkoztam volna. Néztem tovább és amikor kettőnk közé ért Hirtelen 3 fénycsóva kapcsolódott be 2-3 mp re és azt hittem össze sz**om magamat. Együtt néztük és mozogtak a fények fent az égbe, de a sugarak meg majdnem a földig nyúltak le. Kikapcsolódott a fénycsóva majd gyorsított utána ívesen balra ment majd jobbra, még jobban gyorsított és eltűnt a hegyek mögött. Nagy féltünk Le is rajzoltam köbö hogy nézett ki.
Kép.: [link]
Székesfehérvár mellet, nem akarom leirni hogy hol lakok :)
414 hát nem értem hogy szokhattad ezt meg :)
Igen.
És az a baj hogy addig nem hisz ezekben az ember amíg nem látja őket. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!