UFO-t láthattunk a barátnőmmel?
Figyelt kérdés
Tegnap előtt a kertben sátoroztunk a barátnőmmel,majd arra lettünk figyelmesek hogy nem messze valami fehér fény világít.Azt hittük valaki lámpát kapcsolt,de aztán 30 másodperc után megszűnt a fény és egy narancssárga ismeretlen tárgy felemelkedik és kb. 10 másodperc után felgyorsult és kb. 5mp alatt eltűnt a szemünk elől.Ja és körülbelül ott ahol a fény volt ott van egy rét és apáékkal arra mentünk bicajjal és felvolt égetve. UFO lehetett?2012. ápr. 25. 20:51
1/16 anonim válasza:
Nem tudom, de hasonlót láttam én is Horvátországban. Villogott, lassan emelkedett, de aztán egy pillanat alatt eltűnt. És nem volt hangja! Szóval esély van rá, hogy igen.
2/16 anonim válasza:
Lehet hogy valakik sütögettek azt eldobták a virslit mert forró lett és aztán leesett a földre és leégett pár hely. :D
4/16 anonim válasza:
Erős anyag lehetett.Mit használtok?
5/16 anonim válasza:
Szerintem kevesebbet igyatok legközelebb.
6/16 anonim válasza:
Érdekes két napja Pest fölött is láttak egyet.Én tavaly láttam először és eddig utoljára ilyet de addig én se hittem ilyenben.
7/16 anonim válasza:
Érdekes volt. Ha valaki eldob valamit, az nem lesz ilyen.
De ha magyarázatot keresünk, akkor :
Nem lehet, hogy előtte égette fel valaki a rétet?
Milyen magasban volt kb?
8/16 anonim válasza:
Persze.. Ufó volt.
Ott ólálkodnak a város körül. égetik a gyepet meg minden.
Szerintem ha igaz is amit mondasz akkor max leírtakból gömbvillám lehetett. Az képes ilyesmikre.
9/16 A kérdező kommentje:
Nem szívtunk semmit...
2012. ápr. 28. 08:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!