UFO-t láthattunk a barátnőmmel?
Figyelt kérdés
Tegnap előtt a kertben sátoroztunk a barátnőmmel,majd arra lettünk figyelmesek hogy nem messze valami fehér fény világít.Azt hittük valaki lámpát kapcsolt,de aztán 30 másodperc után megszűnt a fény és egy narancssárga ismeretlen tárgy felemelkedik és kb. 10 másodperc után felgyorsult és kb. 5mp alatt eltűnt a szemünk elől.Ja és körülbelül ott ahol a fény volt ott van egy rét és apáékkal arra mentünk bicajjal és felvolt égetve. UFO lehetett?2012. ápr. 25. 20:51
11/16 A kérdező kommentje:
Ha te mondod
2012. ápr. 28. 16:52
12/16 anonim válasza:
És miért nem vettétek fel? 45 másodperc alatt bőven elő lehet szedni a telefont.
13/16 anonim válasza:
Miért nem vettétek elő a Barett.50cal sniper fegyvereteket, és lőttetek rá?! Hm??
14/16 anonim válasza:
Ilyet én is tapasztaltam már nem si egyszer :)
15/16 anonim válasza:
A mai világban semmi se lehtetlen a rétet valószinű hogy felégették nem gömbvillám vagy az idegenek gépének hajtó anyaga a felelős ne feledjük ha léteznek akkor a gondolkodásmódjuk teljesen eltérhet a mienktől márn az amerikai tudósok is bebizonyították hogy fosszilis üzemanyagokkal lehettetlen akkora sebességet elérni hogy utazni lehessen a csillagok közöt így szerintem ha láttatok is UFOT nam annak a hajtó anyaga égette ki a füvet de agömbvillám is baromság mivel a gömbvillámok alacsony tőltéssel és feszűltséggel rendelkeznek azok képtelenek lennének kiégetni a füvet még az emberekben se tesznek kárt látványosak de ártalmatlanok legfejeb az elektromos kütyüknek kavarnak be mert létrehoznak egy kis elektromágneses teret
16/16 anonim válasza:
1000% Hogy ufó volt! Az ilyen válazokat hogy füveztetek,hagyd figyelmen kivül. Az ilyenek nem tudnak semmit se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!