Szkeptikusok, tudtok mondani legalább egy dolgot, ami azt bizonyítja, hogy nincsenek ufók más bolygókon?
Igen, jól írták előttem.
Szkeptikusok - köztük én - nem zárom ki, a földönkívüli értelmes élet létezését. Viszont, nem találtuk meg a nyomát. Keresi az emberiség, de hol is? Hogyan?
Viszont kérdező - érdemes elolvasni a Fermi-paradoxonnal kapcsolatos wikipédia cikket: [link]
Véletlenül rosszul küldtem el az előbbi üzenetet:
"Viszont, nem találtuk meg a nyomát. Keresi az emberiség, de hol is? Hogyan?"
Helyette:
"Viszont, nem találtuk meg a nyomát. Keresi az emberiség, a földönkívüli fajokat, de azok hol vannak? Hogyan vehetjük fel velük a kapcsolatot?"
én abba hiszek szkeptikus ként hogy nem kizárható a földönkívüliek létezése, de abban nem vagyok biztos hogy a földre látogatnak a földönkívüliek, Pl. reptoidok,szürkék,barnák,lumbulábiak stb. ezek
beteg-emberek agyszüleményei, sztem nincs ember aki ezeket komolyan veszi kivéve az agyhalott trollokat.
Szkeptikusként hiszek abban, hogy létezik élet a földön kívül. Bár a "hiszek" rossz szó, inkább felismerem a statisztikai valószínűtlenséget, hogy csak mi vagyunk értelmes lények.
Amit hiszek, az az, hogy nagyon messze vannak, és nem tudnánk velük kommunikálni.
Amit meg egyáltalán nem hiszek, hogy zöldek, és mindenáron a seggünkbe akarnak dugni valamit.
Ez egy komoly érvelési hiba. Ahelyett, hogy a saját álláspontod mellett -ami nem mellesleg nem ismert pontosan - hoznál érveket, olyat adsz a "szkeptikusok" (mivel kapcsolatban?) szájába, amit nem is mondtak - és ennek bizonyítására kéred őket.
Ahogy látod a válaszírókat, senki sem mondta, hogy teljesen elveti az értelmes földön kívüli élet létezését. Ez viszont nem jelenti azt, hogy a sok mindentől rettegőnek van igaza, és bolygónk egy bő tucat fajhoz tartozó, gonoszabbnál gonoszabb lények ármánykodásainak lenne kitéve.
Én "szkeptikus" vagyok, abban az értelemben, hogy az ebben a kategóriában feltett kérdések jelentős része sületlenség, de az egész biztos, hogy valahol máshol is van élet.
Az biztos, hogy nem a közelben, és eddig semmi bizonyítékot nem találtak rá, de ennek a tudomány jelenlegi fejlett(len)sége az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!