Ha felfedeznénk egy teljesen új idegen fajt, aki még kőkorszaki szinten lenne, te mit csinálnál velük?
Nekem erről a Prométeusz és Bob gyurmafilm jut eszembe. :)
Az összes nőnemű egyeddel párosodnék,értelmetlen fejeket faragnék ki kőből a lézerkardommal és a bolygón elszórnám őket,és olyan nagyon fontos dolgokat csinálnék mint hogy aranyból kicsi maketteket öntenék a sisakomról.
Mert az UFO fanok szerint velünk épp ez történt meg régen,csak fordítva a szerepeket.
Különben mit csinálnék?Átvenném a Nobel díjat elsőnek,mert találtam idegen életet,és aztán felvenném a pár tízmilliárd dolláros kutatási pénzt a következő ötven évre.
A Földön is rengeteg faj él, ami kőkorszaki szinten van.
De hiába adok a papucsállatkáknak távirányítót, sosem kapcsolnak az Eurosportra. Egyszerűen nem akarnak fejlődni, így rabszolgát csináltam belőlük.
rabszolgákat csinálnék belőlük.amíg még nem fejlett a népesség, addig vmi vallásos köntösbe bújtatnám az ideológiát, ami elnyomná őket, majd később ha tudatára ébredne ez a faj, politikai ideológiával tartanám őket sakkban.
ha már ezen is átlátnak, akkor jöhetnének az agy elekromágneses hullámainak az átkódolása, magyarul elmekontroll, vagy tudatkontroll.
és ha ezt az akadályt is leküzdötték akkor a technikai fölényhez nyúlnék...olyan technikát adnék nekik, amit szinte nem is ismernének, de ámulatba ejtené őket, mivel kapzsi lenne , mint minden faj, ezért csak idő kérdése, mikor írtják ki magukat.és akkor ottmarad egy teljesen üres bolygó, amivel azt csinálnék amit akarok.
jöhetne a következő teremtés, és a következő rabszolga társadalom kitenyésztése...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!