The Lizah Reloading kérdése:
Ki az az Asztrál Sedan vagy Kasztrált Sedan?
Figyelt kérdés
Olvastam ijen ufós topikba valahol neten hogy valamijen ufós fajnak ő a vezetője. nem tudom a nevét pontosan, erre a kettőre hasonlít. Ki az ? mi a neve? mit kell róla tudni?2013. szept. 17. 16:44
1/7 anonim válasza:
Az Ashtar Sheran, bakker! :D Amúgy pontosan én se tudom ki, csak hallottam már párszor. Elvileg valami galaktikus fényszövetségnek a vezetője, de ha beírod a googlebe akkor tuti megtalálod.
2/7 anonim válasza:
KASZTRÁLT Sedan XDDDDDD besírtam XD
Az első jól írta, ő egy állítólagos földönkívüli :D
A Galaktikus Föderáció vezetője, parancsnoka. Ez egy amolyan Űrbéli Szövetség több faj között, akik felügyelik a szövetségbe még be nem lépett lakott bolygókat, többek között a Földet. Ezek a lények magasan spirituálisak, nincs köztük háborúskodás.
Le ne pontozzatok, csak a neten olvastam XD
Egyszer Ashtar üzent az embereknek is :
3/7 anonim válasza:
És ő meik fajnak a nagykövete? A reptoidoké, lumbulábiaké vagy melyiké?
4/7 anonim válasza:
Ő a Galaktikus csillagflotta könföderációs parancsnoki hellyetese és az alpha centauri exo bolygó kutató intézet főigazgatója.
5/7 anonim válasza:
Astra Sedanra gondolhatsz:
A transzformerek egyik alvezére.
A szaporodásra képtelenné tett változata a Kasztrált Sedan.
6/7 anonim válasza:
KDNP frakcióvezetője a Cygnus-B választókörzetében.
7/7 anonim válasza:
Ha jól tudom, helyesen így van: Ashtar Sheran. A 2-es jól írta vagy másolta, szerintem is ez az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!