Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kisgyerekes családnak Fabia...

Kisgyerekes családnak Fabia kombi, vagy Octavia sedan?

Figyelt kérdés
Még csak egy gyerek van, de lesz még egy. most veszünk kocsit, de nem tudjuk melyik jobb. Fabia kombi kevesebbet eszik, jobban tetszik, felszereltebb, de félünk, hogy nem elég nagy a csomija. Octaviában a sedan jöhet szóba, az jó nagy, de kicsit talán túl nagy is. Főleg én (anyuka) használnám, nem biztos hogy akarnék ekkora kocsit.Van itt esetleg vki, akinek hatalmas a babakocsija, és fabiája van???

2013. aug. 12. 15:59
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem Ocatvia kombi, bár 2 gyerekkel nem kell ekkora autó. Esetleg Astra kombi? Golf kombi?
2013. aug. 12. 16:00
 2/10 anonim ***** válasza:
A Fabia kombiba több fér mint az octavia sedan-ba. Viszont mi inkább kissebb babakocsit vettünk, így nem kellett eladni az autót :P
2013. aug. 12. 16:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Én az Octaviára szavaznék, de csak mert az is ötajtós, és közel olyan praktikus, mint egy kombi. És nem olyan nagy autó az. Ha problémát okoz, hogy 8-10 centivel szélesebb (hosszra szerintem hasonló lehet a Fabia kombival, de ha hosszabb, akkor ott is 10 cm lehet a különbség maximum), akkor a Fabia kombit sem fogod jobban szeretni parkolásnál.
2013. aug. 12. 16:38
 4/10 anonim ***** válasza:
#2-esnek: a Fabia kombi csomagtartója jóval kisebb, mint az Octavia sedané. Majdnem 100 literrel. Persze nem csak ezt kell nézni, hanem a szélességét is, ami babakocsinál nem mindegy.
2013. aug. 12. 16:41
 5/10 anonim ***** válasza:
Googlemegmondja: a Fabia is kombi
2013. aug. 12. 16:41
 6/10 anonim ***** válasza:
bocs ötajtós :)
2013. aug. 12. 16:42
 7/10 anonim ***** válasza:

Első és legfontosabb: gyerekekkel nincs olyan, hogy túl nagy autó. Nekünk Mondeo kombink van 3 gyerekkel, épp hogy elég.

Fabia-ba kényelmetlen lesz egy gyereknek is, mert nagyon kicsi hátul a hely. Octavia kombi már jó választás lehet 2 gyerekig. 3-hoz meg már úgyis valami 7 személyes kell, ha kényelmesen akarod őket ki-be pakolni, 3 gyerekülés egymás mellett nem lesz kényelmes semelyik autóban.

(Igen, tudom, hogy sokan suzuki swiftben visznek 3 gyereket, de most nem erről volt szó)

2013. aug. 12. 17:48
 8/10 anonim ***** válasza:

Fabia kombit ne vegyetek. Inkább octavia. a fábia kombi nekünk is volt! Kényelmetlen, kicsi... Inkább Octavia Sedan.

7-es válaszoló: 3 gyerek után már 7 személyes kocsi kell? Nem! Elég egy olyan kocsi, amiben egyenlő nagyságú mind a 3 ülés. Mint például ebben: [link]

[link]

2013. aug. 12. 20:55
 9/10 A kérdező kommentje:
Kézai mindenkinek. Octaviából csak sedant szeretnénk. 2 gyereknél több nem lesz, ez szinte tuti. És ha a babakocsis időszaknak vége, akkor bőven elég a fabia, addig cinkes csak. Viszont néha vinnénk vele kutyákat is, ebből a szempontból a kombi jobb. Octavia kombi annyiért nincs, olyan felszereltséggel, amilyet szeretnénk, pláne nem elérhető közelségben. Nem akarok egy kocsit csak azért meg enni,mert dehát ez az egy kombi ami szóba jöhet.. Sedanbol van választék. Főleg ezért.
2013. aug. 13. 09:08
 10/10 A kérdező kommentje:

Hosszútávon meg a fabiának jobb a fogyasztása.

Na valójában úgy néz ki, h nekem a fabia tetszik, Páromnak az octavia. De főleg én fogom használni...

2013. aug. 13. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!