Neked mi a véleményed erről : Vannak-e UFÓK?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekel ez a kérdés és az ezotérikus emberek nagyon értelmesek, hát gondoltam felteszem ide. Válaszoljátok meg !.2013. szept. 4. 00:14
11/15 A kérdező kommentje:
Szerintem az UFÓk vannak, de azt nem tudni, legalábbis én hogy mivel jönnek ide vagy hogyan?
2013. szept. 5. 23:09
12/15 anonim válasza:
Megmondom én neked. Egy részük emberi szerkezet, katonai eszköz, s földi technikával közlekednek. Más részük madár, léggömb, lámpás, stb. Aztán ott vannak az űrszemetek, visszahulló, elpilled műholdak, meteoritok.
13/15 anonim válasza:
Ez az UFO kérdés ugyanolyan hit kérdése, mint Istené! Állandó viták kezdeményezője. Mindenki lobbizik... Ez most "UFO volt vagy sem? Istent láttam vagy sem?" Elképzelhető...
Véleményem szerint egy rakás dolog létezik, amiről mi még nem tudunk. Lehet sosem fogunk tudni...
14/15 anonim válasza:
ufo=azonisitatlan repülő tárgy
15/15 anonim válasza:
Én biztos vagyok benne hogy van a földönkívül, élet ha nem a mi galaxisunkba akkor egy másikban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!