Neked mi a véleményed erről : Vannak-e UFÓK?
No jó, de ezt kétnaponta megkérdezi valaki, az eredmény pedig mindig ugyanaz a vita.
Nekem az a véleményem, hogy azonosítatlan repülő tárgyak vannak. Mást nem kérdezel, így másra nem is térek ki.
Bocsánat (első vagyok), én csak a kérdésednek megfelelően azt írtam, hogy ufók léteznek, nem azt, hogy földön kívüli ufók léteznek!
Emberi egy képtelen felfogni a világot, válasz soha nem lesz. Szemléltetésül az irdatlan távolság áthidalására az összehajtott papírlapot szokták felhozni. Ha azon végig kell menni, akkor lehetetlennek tűnik fel. De összehajtva már csak egy kis lépés a megteendő út.
Én több dologban elég szkeptikus vagyok. Nem szeretem a népbutítást. A legtöbb UFO az, amit jelent, valamilyen nem ismert repülő objektum, a legtöbb esetben később beazonosítható. Vannak azonban igen ritka esetekben, megbízható forrásból származó megfigyelések, amik arra engednek következtetni, hogy ezek egy része valamilyen idegen "dolog". De ezeknek semmi köze a "bulvár ufó" esetekhez. Nem tudni mik ezek.
Azt én is kétkedve hiszem, hogy ezek a járműnek látszó valamik fényéveket átrepülnek, majd - a legtöbb esetben - másodpercekig láthatóak itt, majd eltűnnek. Jóllehet semmi bizonyítékom nincs rá, és ez csak merő találgatás, de valamiért úgy érzem, ezek nem is űrutazók, valami más lehet a háttérben, más világok, jobb szó híján, más "dimenziók".
Figyelni, regisztrálni kell az ilyen eseteket. Ha van mögötte valós tartalom, akkor az előbb - utóbb kiderül. De annak nem sok értelme van, hogy szürkékről, meg hasonló ostobaságokról tényként beszélnek egyesek.
Ufók léteznek, hiszen akadhat olyan, hogy nem azonosítja magát egy repülős, így a repülője ekkor ufó.
Földönkívüliek is valószínűleg léteznek, hiszen sok milliárd csillag van, sok milliárd naprendszer, sok milliárd bolygó, nagyon esélyes, hogy máshol is van élet.
És hogy intelligens földönkívüliek látogatták valaha a Földet? Lehetséges, de nem valószínű.
És hogy intelligens földönkívüliek rendszeresen látogatják bolygónkat? Szinte kizártnak tartom.
Megpróbálom leírni egyszerűen , h némelyik faj milyen technológiát használ, mert van többféle is.
A technikailag primitívebb fajok a térhajlítást használják.
Nevezhetnénk térúgrásnak is, bár aki életében megtapasztalja, inkább olyan érzés, mintha a tér ráhajolna a kiindulási pontra, de a hajó, már ott is van a célnál.
nem idő és nem tömeg alappal számolják a fizikát, ami ehhez a technológiához kell, hanem rájöttek a fekete lyukak valós fizikájára.
sok tudós foglalkozik ezzel itt a földön is, és einstein egyenleteivel próbálják igazolni, ami többé kevésbé helyes.
de ők máshogy használják ezt az elméleti fizikából kiinduló gyakorlati technológiát, és ennek az eredménye, h más rendszerekből jönnek ide, ami nekünk még akkor is elképzelhetetlen lenne, ha a fénysebességgel való utazást felfedeznénk.
A hajó közepén van egy nagyon erős elektromágneses tecnológián alapuló energia forrás, ami abszolút nullponti energiát generál, a hajó elveszti valós súlyát, és lebeg, ez az energia a térben egy vákum üreget hoz létre, amihez a végcélt ált hozzáillesztik valamiféle térillesztős technológiával.
és a hajó egyből meg is jelenik ott, az utazási idő nagyjából 0.
Csak is azért lehetséges ahogy írtam, mert ők az időt és a tömeget kihagyták a fizikai számításaikból.
Ez egy örök kérdés! Azonosítatlan repülő objektumok? Addig vannak amíg be nem azonosítják. Jelenleg nincs ilyen objektum, mert eddig mindegyiket sikeresen beazonosították.
Azok az égbolton rajzolódott fényes és szürke jelenségek viszont nem objektumok, tárgyak. Ha érdekel privátban magyarázom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!