Milyen nyári UFÓS élményeid vannak?
Figyelt kérdés
Láttál űrhajókat ? Lényeket ? sbt.2013. aug. 29. 22:47
1/12 anonim válasza:
Lepacsiztam E.T.-vel, majd kiderült, hogy az űrhajóját ő maga építette egy Ford Fiestaból és egy madzagos telefonból.
2/12 anonim válasza:
Itt egy nyári nemtelen földönkívüli: http://www.youtube.com/watch?v=OuZDW1bcaCw
3/12 anonim válasza:
A GYAKORIKÉRDÉSEK.HU Ezotéria UFO észlelések
Jokat kacagok a sok sületlenségen.
5/12 anonim válasza:
Már le írtam 1-xer de leírom még 1-xer.
Múlt héten gec* nagy házibuli volt nálunk.És mikor kimentem az erkélyre még egy kis herbát tekerni és szívni.Megláttam az égen egy pontot ami egyre közeledett hozzám.És a végén egy rohadt nagy űrhajó lett a pontbol.Kiszállt belőle 3 ufónauta és kérdezték hogy leülhetnek e mellém.Mondtam természetesen,aztán megkínáltam őket herbával és szívtunk együtt.Mondták ha maradhatnak hoznak erősítést.Hát mondtuk jólvan.Aztán jöttek is és hoztak antianyagpiát azt azt ittuk.De olyan ütős volt hogy mikor beleittunk fénysebességgel jártuk az univerzumot.
7/12 anonim válasza:
Nálam albérletben lakik egy földönkívüli, és meghívott magához egy hétre. Holnap indulunk.
8/12 anonim válasza:
Én találkoztam Hoxitringzóval elmondta hogy ők rabolták el Pataki Attilát egy HSGJHKL-8374648735 nevű űrhajóval és elvitték a Namek bolygóra.
9/12 anonim válasza:
Elvitt magával a Doktor egy kicsit utazgatni és ez alatt 34 különböző faj egyedeivel találkoztam. Ja nem, 35-tel találkoztam. Azt a skalveoni tanácsost, majdnem elfelejtettem.
10/12 anonim válasza:
5. vàlaszoló! Nem szívtál tőbbet a kelleténél??xxd :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!