Milyen nyári UFÓS élményeid voltak?
Figyelt kérdés
2012. aug. 22. 20:13
1/13 anonim válasza:
1.Szandál-zokni kombó
2.Szőke kislánynak ötlözött faszi mellekkel
De egyéb mutánsokkal is véletlen összefutottam:)
2/13 anonim válasza:
Strandra kimentünk a szürkékkel, iszogattunk utána. Frankó volt. De sajnos 2 hétig voltunk csak, mentek vissza a zebulon 8-ra, munka van ugye :(
3/13 anonim válasza:
Régi Ignisem helyett vettem egy USO-t. A Húsvét-sziget mellett parkoltatom. Tegnap próbáltam ki. A Plútót 14 mp alatt értem el. Igaz, ez nem igazán illik ide, hiszen én tudom, hogy mi ez, csak ti emberek nem tudjátok.
ZoFix54
4/13 anonim válasza:
Zöldteás viszkizés után két féle házipálinkával ivójáték. Azon az éjjelen nem csak Mos Eisley teljes lakosságát, de Jézust és Kurt Cobain-t is megismertem.
6/13 anonim válasza:
X-aktákat nézegettem mostanában abban voltak UFO-s részek a kedvencem a 2x01
7/13 anonim válasza:
Elmentem sörözni egyet a szürkékkel ,visszamentünk az időben ,felgyújtottuk a Budapest TV székházát ,megnéztük Nolan féle Batman filmeket aztán mindenki hazament. Milyen szép éjszaka volt.
9/13 anonim válasza:
Éppen a cefrét ízlelgettem, erre a teheneimet fel akarták kapni az ufókok, erre kivettem a szalma közül a vasvillát és üldözőbe vettem őket. Erre kértek a cefréből is és a Bimbót is elvitték.... :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!