Milyen nyári UFÓS sztoritok van?
Hát az enyém nem nagy cucc, a haverokkal láttunk ufókat este
21:45kor. Megálltak mellettünk az űrhajójukkal, útbaigazítást kértek a legközelebbi benzinkúthoz.Szerencséjükre nem messze volt egy Lukoil benzinkút ami 22:00-ig nyitva van.Szóval ennyi lenne az egész.Lehet hogy neked ez hihetetlen sztori, de itt vidéken ez mindennapos.
Sokat gondolkodtam, mire elhatároztam hogy mégis csak leírom.
A Tisza parton voltam nyaralni. 1 Hétig sátoroztunk pár haverral. 5. napon kb. fene nem emlékszik már. be voltak baszva a haverok. ( Én nem, mert alig iszok alkoholt). Persze egy idő után ki is dőltek, majd nem mind:D
De a lényegre térek, nem akarok oldalakat írkálni.
Láttam az égen egy hullócsilag féle dolgot. Zuhant lefelé, és kb. 300 méterrel be is csapódott a vízbe. Gondolhatjátok hogy be voltam sz@rva, de gondoltam magamba egyszer élünk, mentem megnézni. Mikor félúton jártam belegondoltam mekkora hülyeséget csinálok, mi van ha valami radioaktív valami és nekem KO. Nem így volt, sajnos:)
Ahol becsapódott a vízbe fura színe volt. mivel csak a hold világított, meg a kezemben egy ócska kínai zseblámpa, nem nagyon láttam hogy milyen színű, cak azt hogy élénk volt.
Már vissza akartam fordulni, és lefeküdni, mikor elkezdett hullámozni a víz. ( Igen, itt jön az a rész:)) És az a hullócsillagnak vélt tárgy, fényleni kezdett. Én persze rohantam ahogy bírtam, vissza is értem lassan a "táborunkhoz":) mire az a tárgy kiemelkedett a vízből. Nem is tudom leírni hogy milyen alakja volt. Nem földi. Nem mondom hogy földönkívüli értelmes civilizáció volt, de UFO volt mert a f@szom se tudja mi volt az.
Másnap összepakoltunk, és mentünk amilyen messze csak tudtunk:)
Igen hülyének lehet nézni.:)
Most jöhetnek a nem vagy 100-as válaszok stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!