Van farkasemberes sztoritok?
Figyelt kérdés
2011. szept. 25. 15:27
1/15 anonim válasza:
egyszer letépte egy a fejemet.
3/15 anonim válasza:
Egyszer volt itt egy srác gyakori kérdéseken, azt mondta, hogy ha meglátja a holdat megvadul, egyszer négykézláb szaladt fel a lépcsőházban, öntudatlan állapotban. Csak akkor tudatosult benne hogy négykézláb szaladt fel, amikor már felért.
4/15 anonim válasza:
Van farkam, és ember vagyok. Ennyi elég?
5/15 anonim válasza:
Persze,teliholdkor rendszeresen átjárnak a kertünkön falkában...
6/15 x) válasza:
Jah.. rendszeresen csatáznak a ház előtt a vámpírokkal.
7/15 anonim válasza:
Nekem van egy. Találkoztam egy férfivel egy sötét nyári estén. Hatalmas farka volt, talán a legnagyobb. Kiderült, hogy ő egy Farkas Ember, aki fiatal fiúkat akar megerőszakolni :( én elfutottam, de egy közeli Seres nevű gyereket teliberakott.
8/15 anonim válasza:
Multkor valaki kiírta egy kérdésbe, hogy nem tudja mit gondoljon mert a haverja látott egy nagy kutyát este, aminek pirosan izzott a szeme. Sajna nem tudom ki keresni a kérdést, de a fiú vérfarkast látott ebben biztos vagyok.
9/15 anonim válasza:
Egyik haverom bátyja, amikor két hónapig nem borotválkozott...
10/15 anonim válasza:
A farkasember is Reptoid ! Hiszen alakváltozó, csak nem tudták felsimerni a gyík testét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!