Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Apollo 20. Már megint valami...

Apollo 20. Már megint valami hülyeség?

Figyelt kérdés

[link]

A Youtube-on videó is van, véletlen találtam rá. Cáfolni próbálom,

néhány felsorolt érvvel:

A film meg van játszva egy kicsit, angolos. Nagyon fake hangulatú.

A bolond képzelheti vagy kakukk.

Azt írja, hogy a NASA, de szerintem a CIA csinálta a missziót, ha

egyáltalán létezett. A videó a jegyzetelő ember feltehetőleg egy

angol a mozgásából tekintve.

Az űrhajó méreteit is leírja, nem hiszem, hogy a CIA embereinek

lett volna annyi levegője, hogy 3km hosszú és 500m magas űrhajót

be tudtak volna járni. Ilyen méretű űrhajó Földről nem lőhető ki,

egy fél olajmezőt bele kellene tankolni. Nagy tömege miatt a

szökési sebességet csak akkor tudja elérni, ha államcsőd/bolondokháza azt teszik, azaz röntgenbe betett üvegből kiszívják a levegőt.

Ekkor más a szökési sebesség képlete, így tényleg fel tud szállni,

mint a Titanic. Ennyi vasat kiöntöttek? Az űrhajóban jó sötét lehetett,

nem féltek? Volt annyi áram a reflektorban, hogy ezeket lássák?

Ha ezt nem tudták (amúgy ekkor nem megy sehová), akkor a legvalószínűbb, hogy a Holdon épült, és soha nem szállt fel.

Az is lehet, hogy az oroszok annyira féltek a 6 ujjú embertől, hogy

kilőtték a Holdra, és a kezébe adtak 2 palatáblát, hogy ezt róluk

ne higyjék el. Látszólag cukorból van a teste. A műszakin most

új dologtól félhetnek, hogy csinálnak egy ilyet cukorból, és aláteszik

valakinek az ágya alá.

Embernek látszik, mégpedig "hányas", avagy amit mindenhol agyonvertek és csak a méhe maradt fenn a mai világban. Az amit a strandon el tudsz kapni, és beszedetnek valami gyógyszert veled gyorsan utána.

Valóban a "hányas" elment a Holdra, de nem ezzel, hanem ott is Szojuz volt. Avagy ugyanaz a világ, csak az emberek kisebbek.

2013. aug. 19. 00:20
 1/5 anonim ***** válasza:

most van egy új független dokumentumfilm hasonló incidensről (Sirius), nem csak az "UFO" -król hanem a korrupcióról, gondolok például azoknak az embereknek (nem kevés) a rejtélyes öngyilkosságukról , autóbeleseteikről stb. akik vízzel működő motort akartak szabadalmaztatni, vagy gyakorlatilag akármit ami helyettesítheti a fosszilis energiahordozókat.

Vannak dolgok, amire még valószínűleg évtizedekig kell várnunk, hogy kiderüljenek.

Én mindig is megvoltam győződve a földön kívüli intelligens életforma/formák létezéséről, hogy kacifántosan fogalmazzak :D

Már ha csak az ember hajlandó egyszer is végiggondolni, hogy milyen hatalmas az univerzumunk és milyen keveset tudunk mi.

De nyilván nem mutogatok ujjal a sok rossz, megkérdőjelezhető "bizonyítékra". Ha valaki próbál utánajárni az ilyesfajta dolgoknak, és mélyebbre ásni, akkor rájön, hogy valami nagyon nem stimmel, sok dolog nagyon zavaros és újabb kérdéseket vet fel, de közelebb hoz a gondolathoz, hogy: Igenis, minden lehetséges.

Beszélhetünk olyan dolgokról is hogy vajon Amstrong mit látott a Hold másik oldalán, de hiába, beszélhetünk akármilyen eseményről amire nem adtak választ, sőt beszélhetünk a média által nem közvetített de bárki számára hozzáférhető információkról. 1-et mondtok a sok közül : Kanada védelmi minisztere például beszámolt és elismerte a földönkívüliek létezését sőt azt is, hogy itt vannak.

De nem kis zöld emberkékről beszélünk, nem értem hogy miért gondolják sokan abszurdnak és miért tartják lehetetlennek, mennél inkább kinyitod a szemed, annál inkább bizonyosságot találsz.

Ehhez a videóhoz nem tudok hozzászólni, sőt a többihez se, mert tényleg nem tudjuk MI megállapítani, hogy melyik valós, és melyik hülyítés.

1 dolog biztos nagyon rossz, ami itt folyik, a társadalmunk, a rendszerünk, és a beszűkült látókörünk szab gátat a fejlődésnek, akár tudományos , akár spirituális téren.

2013. aug. 19. 01:52
 2/5 anonim ***** válasza:
83%
Hát meg kell hagyni, akárki találja ezeket ki, fantáziája az van bőven.
2013. aug. 19. 13:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezt a gigantikus űrhajó a Holdon sztorit már megcáfolták. Kiderült, hogy egy nem létező személy a kiszivárogtató, majd az is, hogy bevallotta a képek és a felvételek készítője, hogy kamuzott. A felvételen látszik is, hogy egy makettet filmez. A helyszínről készült nagyobb felbontású képeken látszik, hogy az csak egy árok.
2013. aug. 20. 11:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Persze, ez kur­vára hülyeség.
2013. aug. 21. 11:43
 5/5 anonim válasza:

Írtam is a kérdést, most folytatom. Biztos ismeritek a télapós viccet, hogy hány megatonna tolóerő kell a télapó szánjának elindításához, a történet ehhez hasonló. Meg, hogy másodpercenként hányszor kell állóra fékeznie a szánt, hogy mindenkinél megállhasson. Lehet, hogy a télapót kapták el a szánnal, azért kellett ekkora, hogy mindenkinek beférjen az ajándéka. Mire megkérdezi az őt interjúztató: mégis hogyan lehetséges, hogy mindenkit meglátogatott? Válasz: buborék öcsém!!!

Érdekelne a cáfolatról egy link. Lehet, hogy nem kamu,

csak átküldték párhuzamos világból, ami nem túl jó dolog.

Lehet, hogy ha államcsőd azt teszed, akkor az igazi űrhajót látni ott.

Több verzióm is van:

1) Véleményem szerint a bolygók kezdetben másképp voltak lakva. Én arra emlékszem, hogy külső bolygóról érkeztem, de lehet, hogy ezt zártosztályon képzeltem be, mikor kicsi voltam. kb ilyen űrhajóval, talán Szaturnusz vagy Neptunusz. A nevét sem tudtuk. Voltak piramisok bőven, a bolygó kihalás szélén volt, erősek voltak a viharok. Az űrhajót a felszínen öntötték. Valójában pontatlan és kivésték a belsejét, avagy kőkorszaki módon készült. A hajtóműre nem emlékszem, de a hátulja, ahol kilépett a gáznyaláb pontatlan volt. Államcsőd azt tette, úgy repült.

Azt kérdezték minek az űrhajó, én meg kitaláltam, hogy a pápa mondta, hogy építsük meg. A bolygón még nem volt telefon. Nem volt kormányzó sem, csak pápának hívták a bolygó vezetőjét, senkivel nem foglalkozott még azzal sem, hogy egy piramis mellett már öntik az űrhajót. A bolygó felülete jóval nagyobb volt. Megtankolták egy kőolajmezőből. Volt bőven nyersanyag. A cél az volt, hogy az egyre zordabb időjárás miatt beljebb vándoroljunk a Nap felé. A nyelv a magyarra hasonlított. A Föld távcsővel látszott, látszott, hogy van valami rajta. Majd közeledve majmok voltak rajta. A Hold hátoldalán landolt az űrhajó, majd ott hibernált is. A halotti szemfedő talán azért kell, hogy ne ébredjen fel.

2) A Föld és a Hold egyaránt lakott volt. Kétféle lény:

ember és a hányas. A hányasnak nincs csontja, felfúvódik,

mint egy amőba és ember alakú. Mozgása szaggatott, mint a 70-es évekbeli "Dark Side of the Moon"-ban. Annak idején azzal rémisztették halálra az embereket, hogy azt mondták, hogy a filmbéli királylány(hányas) igazi a Holdon, csak átküldték a filmet párhuzamos világból. Valójában alakváltó, végül hosszú féreg lesz belőle ami

soha nem alakul vissza. Nincs semmilyen csontozata, de

nem is puhatestű. A Hold eredeti lakóinak ötlete volt az

eredeti Ferrari, amelyben nem is belsőégésű motor volt, hanem speciális talán lendkerekes mechanika. Aki annak idején látott eredeti (nem olasz) összetört Ferrarit, az láthatta, hogy arany, ezüstszínű 25-30cm-es peremes érdekes nagyon sűrű fogú fogaskerekek hevertek mindenfelé. Az autó majdnem felét elfoglalta hátul ez a hatalmas óramechanika, amely nem csak a hajtásért volt felelős, hanem egyben az ESP is volt. Avagy nem elektronikus, hanem óramechanikus ESP volt benne, ami közvetlenül csatlakozott a kerekekre. A Hold gyermekei (a hányasok) találták fel és Földön árulták. Az autópályakanyarok gond nélkül vehetőek vele, nem tud meg sem csúszni. Állítólag a mai napig árulják az eredeti óramechanikusat (nem robbanómotor) is. A Hold gyermekeitől rengeteg találmányt köszönhetünk, ezek érdekes mintázattal meg vannak jelölve a szélükön. Sugárzással, kristályokkal, óramechanikával kapcsolatosak. Árusításuk itt tiltott, de a Sötétben és a Csillogó Sötétben engedélyezett, az autók itt tartalmazzák. Legfőképp az autóiparban tevékenykedtek, de a földi pápa atomrakétát lőtt ki a Holdra teljesen elpusztítva azt, mondván, most már nem ti vagytok itt, vesszetek el. Vagy már nem ti vagytok a Föld urai. Nem

kizárt, hogy a Hold lakói maga az űrhajó átköltöztetett népe voltak, majd a földi majmok testét használták a terraformáláshoz, de a holdiak magas intelligenciája miatt megnőtt az agytérfogatuk is.

Nem egyiptomi időtávolságokról van szó, hanem jóval nagyobbakról, millió évek.

Tekintettel arra, hogy Ferrari-nek hívták akkoriban is,

mit is jelent a Ferrari szó pontosan, miből van képezve?

Nem véletlen örökmozgót jelent az óramechanika bonyolultságára nézve?

2013. aug. 27. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!