Ez az ufós cucc igazi vagy megint valami hülyeség?
2011. dec. 14. 08:08
1/3 anonim válasza:
Sztem kamu. Én hiszek az idegen civilizációk létezésében, mert túl nagy ez az univerzum, h csak mi legyünk benne. Szal elhiszem h léteznek, de azt nem amikor ilyen videókat mutogatnak. Ez csak kamu...most minek jönnének ide több 100 fényévet, h fehér-vörös fényekkel villogjanak..:D Ugyan... Mellesleg micsoda véletlen h pont olyan fényeket használnak, mint egy bármilyen mezei repülőgép.
2/3 A kérdező kommentje:
jaja sztemis kamu....én csak azt utálom hogy rengetegen az ufókat mindenféle zöld meg egyszemű gonosz lényekként ábrázolják akik kipusztítják az emberiséget :D mesterséges hisztéria keltés...:P
Amúgy énis bizros vagyok benne hogy az univerzumban nem vagyunk egyedül.
Amúgy itt egy kép róla ( a vidi végén is van róla kép, ilyen X alakú helikopterszerűség volt: [link]
Drón kamera....istenem...ebből is láccik hogy a népet mennyire meg lehet félemlíteni....
2011. dec. 14. 08:21
3/3 anonim válasza:
Valóban létezik, ez egy milliomosoknak készült játékszer. Semmi más mint egy távvezérelt kamera ami repült. Ha nekem nem hiszel hát én valamelyik Science Focus magazinban olvastam róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!