Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez az ufós cucc igazi vagy...

Ez az ufós cucc igazi vagy megint valami hülyeség?

Figyelt kérdés

[link]

Ez.

Vélemények?

2011. dec. 14. 08:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Sztem kamu. Én hiszek az idegen civilizációk létezésében, mert túl nagy ez az univerzum, h csak mi legyünk benne. Szal elhiszem h léteznek, de azt nem amikor ilyen videókat mutogatnak. Ez csak kamu...most minek jönnének ide több 100 fényévet, h fehér-vörös fényekkel villogjanak..:D Ugyan... Mellesleg micsoda véletlen h pont olyan fényeket használnak, mint egy bármilyen mezei repülőgép.
2011. dec. 14. 08:17
 2/3 A kérdező kommentje:

jaja sztemis kamu....én csak azt utálom hogy rengetegen az ufókat mindenféle zöld meg egyszemű gonosz lényekként ábrázolják akik kipusztítják az emberiséget :D mesterséges hisztéria keltés...:P

Amúgy énis bizros vagyok benne hogy az univerzumban nem vagyunk egyedül.

Amúgy itt egy kép róla ( a vidi végén is van róla kép, ilyen X alakú helikopterszerűség volt: [link]

Drón kamera....istenem...ebből is láccik hogy a népet mennyire meg lehet félemlíteni....

2011. dec. 14. 08:21
 3/3 anonim válasza:
Valóban létezik, ez egy milliomosoknak készült játékszer. Semmi más mint egy távvezérelt kamera ami repült. Ha nekem nem hiszel hát én valamelyik Science Focus magazinban olvastam róla.
2012. jan. 2. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!