Mi ez az új hülyeség már megint, hogy nem lehet majd a boltokban cigit kapni? Valaki kifejtené bővebben, csak fél füllel hallottam.
Figyelt kérdés
2012. febr. 20. 23:17
2/13 anonim válasza:
Gondolom - ahogy fél európában - csak dohányboltban és automatából
3/13 anonim válasza:
Ismét sok értelme van a törvénynek. Védjük a dohányosokat, nehogy a boltban véletlen meglássák a cigisdobozt, és elcsábuljanak. Mert ugye aki dohányzik, csak azért vesz cigarettát, mert ott van előtte a pulton, egyébként eszébe se jutna...
...
4/13 anonim válasza:
Miért kell ezen felháborodni. Szinte az összes nyugati országokban már réges régen nem lehet a boltokban kapni dohányárút,csakis a kijelölt dohányüzletekben.Nincs ezzel semmi gond.
5/13 anonim válasza:
De van gond. Az, hogy diszkriminálnak, mert el kell mennem fél kilométert, ahelyett hogy lemennék a sarki kis piszkos boltocskába. Az rendben van, hogy közösségi tereken nem gyújtok rá, meg kórházak, iskolák területén és közvetlen közelében. De ezt miért kell? Inkább finn (és egyéb országok) mintájára az alkohol forgalmazását korlátoznák/tennék át egy adott vállalat kezébe, mint Finnországban az ALKO.
6/13 anonim válasza:
EU-s szabályozás, nem magyar találmány.
aki dohányzik majd vesz többet egyszerre...
7/13 anonim válasza:
Kit érdekel, hogy mi van a nyugat-európai országokban? Ez már nem a globalizáció része, ez már fasság. A kisboltban meg lehet venni a sok retek, egészségre ártalmas kaját, a 0% gyümölcstartalmú, 100% mesterséges aroma tartalmú gyümölcsitalokat, a műanyagból készült májkrémet, és hasonlókat, de cigarettát azt nem lehet venni. Aki nem dohányzik, az a boltban sem fogja megvenni a cigarettát, ahogy eddig se.
8/13 anonim válasza:
de mi a gond ezzel? Veszel egy kartonnal egyszerre. még a kisboltba se kell lemenned
9/13 anonim válasza:
Eddig is kartonnal hoztam külföldről, úgyhogy engem nem érint a dolog személyesen, csak kifejeztem nemtetszésem. :)
10/13 anonim válasza:
Maguk alatt vágják a fát ezzel is, mert így kevesebb bevétele lesz az államnak. Amúgy ebay-ről fogom venni ígyis-úgyis, mert ott sokkal olcsóbb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!