Mi a véleményetek a Roswelli UFO sztoriról és az UFO boncolós videóról? (amit itt megtekinthetsz: www.youtube.com/watch? V=FZouZJSG4ic )
Na jó, akkor bevallom mi történt... Az idegenek, nem is idegenek, főleg nem szürkék (ami téves következtetés a szürkék tanácsából, de arról később)...
Az igazzság kicsit bonyolultabb... Egy titkos kisérlet folyamán véletlenül nyitottunk egy gravimetrikus örvényt, ami a kisérletet tápláló tahionokból egy mikroszingularitást hozott létre, és egy stabil átjáró jött létre a mimbar-ra... Itt van a szürkék tanácsa, de ez a nevük és nem a bőrük szine...
A visszaúton viszont baj történt, és hogy a kapcsolatfelvételből ne legyen háború, így 120 évvel későbbről engem küldtek vissza, h megjavítsam a deflektort, és utána haza is menjek... Viszont a deflektor átalakítója leszívta az energiát az én hajóm anyag-antianyag reaktoromból, és így nem visszajutottam, hanem lezuhantam...
Na ezért titkos...
Ja, ezt nem én mondtam el nektek...
1 - az univerzumban vannak ALAPVETŐ törvények melyek nem áthághatóak.
2 - ezek a törvények minden centire igazak akármekkora is az űr, akármennyi planéta is van
3 - az okság elve (semmi nem adhat másnak olyat, amivel maga nem rendelkezik) cáfolja az élet keletkezését, mivel élettelen nem adhat élőt. ezért az abiogenezis csak 1 materialista okoskodás, mítosz. már Pasteaur is megmondta : "élő csak élőtől származhat"
4 - mivel az élet KELETKEZÉSE ad absurdum, ezért MINDENÜTT AZ akármennyi bolygó is van....
5 - az élet csak teremtési aktus által jöhet létre.
6 - Isten közölte h az egész univerzumot/anyagi világot NEKÜNK ALKOTTA, ÉRTÜNK TEREMTETTE, JÓ LAKHELYET KÉSZÍTETT SZÁMUNKRA, ebből is világosan látszik, h nincsenek mások az űrben. de vannak bukott angyalok, akik a hazugság szellemei, ők nyomják az ufó badarságot h becsapjanak.
7 - ha figyelmesen olvasod a genezis könyvét, láthatod h a Földet az első, míg a csillagokat a 4. napon alkotta az Úr, jelezve a Föld központi szerepét az anyagi világban...
8 - az Úr közölte a csillagok szerepét is: éjjeli tájékozódást segítik, ill, jelzik az ünnepeket, tehát NEM LAKÓHELYEK MÁS LÉNYEK SZÁMÁRA.
legjobb tudásod alapján válaszolj az alábbi kérdésekre:
1 - ha nincs nővéred, feleségül vehetem?
2 - ha nem rendelkezel kocsival, kölcsönkérhetem tőled?
3 - ellophatom a nem létező motorod?
4 - focizhatok a bátyáddal, ha nincs bátyád?
mivel semmi (és senki) nem adhat másnak olyat, amivel maga nem rendelkezik, így élettelen (mivel élettel nem rendelkezik) nem adhat életet semmilyen körülmények között.
ergo az élet abiogén KELETKEZÉSE ad absurdum. és ez az univerzum minden milliméterére igaz.
tehát, tudsz igennek válaszolni bármelyik feltett kérdésemre? ahogy, nem, mert nem lehetséges egyik sem, úgy az élet KELETKEZÉSE sem lehetséges.
tehát az ufóhit, 1 irracionális téveszme. Stephen Hawking, a SETI és Carl Sagan csak fantaszta képzelgők
a drága egyházad a Biblia alapján,de te is ezt állítod:
" ha figyelmesen olvasod a genezis könyvét, láthatod h a Földet az első, míg a csillagokat a 4. napon alkotta az Úr, jelezve a Föld központi szerepét az anyagi világban... "
az okság elve is cáfolja az abiogenezist.
a józan ész is a biblia mellett áll. ugyanarra a következtetésre jut, mint ami le van írva ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!