Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi a véleményetek a Roswelli...

Mi a véleményetek a Roswelli UFO sztoriról és az UFO boncolós videóról? (amit itt megtekinthetsz: www.youtube.com/watch? V=FZouZJSG4ic )

Figyelt kérdés

2013. aug. 10. 12:52
1 2
 1/20 anonim válasza:

érdekes ez az egész..

én hiszem hogy nem vagyunk egyedül de az örült teóriákba nem hiszek

2013. aug. 10. 13:28
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

A videóról már bebizonyosodott, hogy ügyes hamisítvány, de a roswelli eset nagyon is valóságos volt .

OM

2013. aug. 10. 13:56
 3/20 anonim ***** válasza:
82%

"de a roswelli eset nagyon is valóságos volt . "

Akkor miért nincs még mindig letagadhatatlan, hivatalos bizonyíték róla?

2013. aug. 10. 14:31
 4/20 BlackSword ***** válasza:
A videó tényleg kamu... De szerintem sem ET hullott le az égből...
2013. aug. 10. 16:37
 5/20 anonim ***** válasza:

3-as Kennedy gyilkosáról sincs semmiféle egyértelmű bizonyíték, hogy ki volt, tehát akkor meg sem történt ezen logika alapján???

A videó tényleg hamis.

Egyszerű magyarázat : lezuhant egy UFO, a katonaságot kihívták, majd azok elszállították elemzésre a darabokat és esetleges ufonautákat

Bonyolult magyarázat: lezuhant egy légballon - a rendőrség jelenti a katonáknak hogy nagy balhé van mert találtak egy légballonból szertehullott fóliákat meg pálcikákat - erre a katonaság az első nap kijelenti, hogy csészealj volt, majd amikor valaki szólt a minisztériumból, hogy térjenek már észre és ezt nem kéne elmondani akkor előszedtek néhány szakad ballondarabot és kijelentették, hogy olyan hülyék voltak a katonaságon belül mindenki, hogy azt hitték UFO - azóta is mindenki hülye aki nem így hiszi mert megmondták a hivatalból.

Mindenki kitalálhatja, hogy melyik a hihetőbb :DDDD

2013. aug. 10. 17:10
 6/20 anonim ***** válasza:
3# Miért, ha hivatalosan valamit nem ismernek el akkor az nem létezik ? Annak idején a csernobili katasztrófát sem ismerték el, mégis megtörtént ...
2013. aug. 10. 17:12
 7/20 anonim ***** válasza:
58%
Annak idején... Azóta már az egész világ tudja, hogy megtörtént, nem is titkolják! Ellenben ezzel az UFO üggyel, ami (tudomásom szerint) 60 éves, mégsincs róla SEMMI hivatalos adat! Ez olyan, mintha hinnél a télapóban, de komolyan. Róla is mindenki beszél, mégse látta senki!
2013. aug. 10. 20:41
 8/20 anonim ***** válasza:

Nem tudom, nem voltam ott...

A videóról a legtöbb helyen azt olvasom, hogy hamisítvány, de attól még megtörténhetett ez az egész.

2013. aug. 10. 22:14
 9/20 anonim ***** válasza:

A videó kamu,a készítője is beismerte:))

A Roswelli ufóról meg...sokkal valószínűbb,hogy egy titkos amcsi katonai gép zuhant le,a hidegháború miatt meg érthető is ez a nagy ködösség meg titkolózás róla..

Nem értem mért kell mindenben zöld emberkéket látni..

2013. aug. 12. 21:20
 10/20 anonim ***** válasza:

"Nem értem mért kell mindenben

zöld emberkéket látni.."

Ami azt illeti, szürke... :P

2013. aug. 14. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!