Mi a véleményetek a Roswelli UFO sztoriról és az UFO boncolós videóról? (amit itt megtekinthetsz: www.youtube.com/watch? V=FZouZJSG4ic )
érdekes ez az egész..
én hiszem hogy nem vagyunk egyedül de az örült teóriákba nem hiszek
A videóról már bebizonyosodott, hogy ügyes hamisítvány, de a roswelli eset nagyon is valóságos volt .
OM
"de a roswelli eset nagyon is valóságos volt . "
Akkor miért nincs még mindig letagadhatatlan, hivatalos bizonyíték róla?
3-as Kennedy gyilkosáról sincs semmiféle egyértelmű bizonyíték, hogy ki volt, tehát akkor meg sem történt ezen logika alapján???
A videó tényleg hamis.
Egyszerű magyarázat : lezuhant egy UFO, a katonaságot kihívták, majd azok elszállították elemzésre a darabokat és esetleges ufonautákat
Bonyolult magyarázat: lezuhant egy légballon - a rendőrség jelenti a katonáknak hogy nagy balhé van mert találtak egy légballonból szertehullott fóliákat meg pálcikákat - erre a katonaság az első nap kijelenti, hogy csészealj volt, majd amikor valaki szólt a minisztériumból, hogy térjenek már észre és ezt nem kéne elmondani akkor előszedtek néhány szakad ballondarabot és kijelentették, hogy olyan hülyék voltak a katonaságon belül mindenki, hogy azt hitték UFO - azóta is mindenki hülye aki nem így hiszi mert megmondták a hivatalból.
Mindenki kitalálhatja, hogy melyik a hihetőbb :DDDD
Nem tudom, nem voltam ott...
A videóról a legtöbb helyen azt olvasom, hogy hamisítvány, de attól még megtörténhetett ez az egész.
A videó kamu,a készítője is beismerte:))
A Roswelli ufóról meg...sokkal valószínűbb,hogy egy titkos amcsi katonai gép zuhant le,a hidegháború miatt meg érthető is ez a nagy ködösség meg titkolózás róla..
Nem értem mért kell mindenben zöld emberkéket látni..
"Nem értem mért kell mindenben
zöld emberkéket látni.."
Ami azt illeti, szürke... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!