Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek mi az igazság a...

Szerintetek mi az igazság a Westendes balhéról? Mr. Busta vs Paja G sztoriról lenne szó.

Figyelt kérdés
Na szóval ki mit gondol róla? Véleményeket kérnék.

#Westend #balhé #mr.busta paja g budapest igazság
2013. márc. 23. 10:57
1 2
 1/17 anonim válasza:
84%
Érted... Kiskorom óta tisztelem szeretem bustát mikor a kamikázéba nyomta erre szemtől szembe rendőrt hív
2013. márc. 23. 15:38
 2/17 A kérdező kommentje:
Hm ezt nem értem. Hogy érted hogy szemtől szembe rendőrt hív?
2013. márc. 23. 18:01
 3/17 anonim válasza:

www.youtube.com/watch?gl=HU&client=mv-google&hl=hu&v=x-Nhzh2YnD8

így

2013. márc. 24. 08:33
 4/17 anonim válasza:
17%
Paja G? egyáltalán ki a fszom az a Paja G?Majd ha házhoz megy akkor kamerázzon.Na pá.
2013. ápr. 1. 02:44
 5/17 anonim ***** válasza:
55%

Dehogy hívott rendőrt. Legyetek már észnél. Ezt a Paja Dzsít már egy ideje körözte a rendőrség és ez az igazoltatásnál kiderült, mert ott pattogott a westendnél. Pitiáner bűnöző ez a paja dzsí a razógyerekkel együtt, akinek mellesleg olyan feje van, mint egy üregi nyúlnak. A videókban is amikor megszólalnak, mintha a kapanyél lógna a szájukból, olyan bunkó, alpári hanglejtésük van, hogy undorító, még beszélni sem tudnak, csak ilyen paraszt módon.

Aki meg a westendben neki akar állni boxolni meg pattogni, az önmagát minősíti. Agyilag és emberileg nulla illető az ilyen. Ennyi. :)

2013. ápr. 9. 14:47
 6/17 anonim ***** válasza:
81%
Busta a saját nyelvezetével mondva "becsicskult". Ha akkora kemény lenne mint ahogy a zenéiben leírja magát, ott helyben leütötte volna, de inkább rendőrt hívott. Busta egy habigengszter, ezt mindenki tudja. Kíváncsi vagyok akkor mit csinál ha Tirpa megy oda hozzá...
2013. jún. 4. 20:23
 7/17 anonim ***** válasza:
19%
Jaj utolsó te kajak egy csicska b*zi vagy... Gondolkodjá már öcsém... Egy körözött bűnözőt ott leüt a westendbe szerinted? Majd biztos jót tett volna a karrierjének. Tudod van aki egy hülye f@sz mint a az a paréj g*ci meg van aki használja a fejét is, mert az nem úgy van ám hogy oda megy osztáá leüti bázze azt kész ő a kemény gansta... De biztos csak egy besz@ri habi max az ilyen kis csicska f@szoknak mint te.
2013. jún. 14. 21:56
 8/17 bo3be válasza:
100%
Na hát :D Szerintem ti mind hülyék vagytok:D emberek személyiségét,életét zenék alapján határozzátok meg:Dpéldának az odupla killakikitt dolgot tudom felhozni.A killakikitt olyan dumákkal jött,hogy odupla megleszel baszva savval teli kádba fogsz fürdeni,semmi racionális oltást nem tudtak mondani,míg odupla szövegeibe,még ha valakinek nem is tetszik odupla régi stílusa,de ott több esélye van a realitásnak mert nem csak megdöglesz köcsög dumákat nyom :Dén se látom át teljesen nem ezt mondtam de miért ti foglalkoztok vele??az édesanyjuknak hiszitek magatokat :D??? én ugyanúgy hallgatok killakikittet,oduplát,mr bustát(nem sok számát),essemmet... szóval szarjátok le nem éri meg feszengeni ezen :D
2013. jún. 17. 22:49
 9/17 anonim válasza:
88%

"Egy körözött bűnözőt ott leüt a westendbe szerinted? Majd biztos jót tett volna a karrierjének."

Baazd meg...te Busta sz.o.p.ó nyomorék! Először is, ha akkora nagy gangster raper mint aminek magát elmondja ,minimum bevert volna neki egyet a "tűzben edzett férfi". Másodszor, képzeld el, hogy jót tett volna a karrierjének.Az igazi rap a fájdalomról, a gyűlöletről és az emberek mindennapi problémáiról szól.Ha kiállt volna magáért, és nem hívott volna zsaruka, akkor én is azt mondtam volna, hogy ok tisztelet.De most komolyan egy "gangstar" aki zsarukat hív :'D szánalmas. Az igaziak kint Amerikában mint például Snoop Dogg, lelőtt egy rendőrt.2pac félholtra vert egy kezdő MC-t mert nyomot rá egy beef-et.Eazy E pedig egy rádióban jelentette be elő adásban, hogy meg akarja ölni az akkori Death Row fejét Suge Knight-ot.Ott a pakk pakk a fejbe nem csak egy jól hangzó refrén volt.Szóval te "igazi rap" fan gondolkozz el ezen az egészen és fogd fel végre, hogy MO-n nincs olyan, hogy gangstar rap.Béke minden igazi rap fannak!

2013. jún. 29. 19:33
 10/17 anonim ***** válasza:
96%

Zsoltikának- Amerikában már lyukas lenne a feje :D

ott ennyire se szaroznak, hogy jahj, Paja is verekedni hívta

a sz**t kellet volna verekedni hívni

ott szájba baszni oszt kész

Bustának csak a szája nagy

kisebbségi komplexusban szenved és a zenéiben éli ki magát

ennyi!

2013. aug. 23. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!