Mihály Mihály kérdése:
Látott már valaki egy UFÓ -t?
Figyelt kérdés
#Ó vadász
2013. júl. 26. 19:29
21/28 anonim 

válasza:

legfeljebb olyat látunk amiről azt hisszük,hogy az,aztán kiderül,hogy egy csomó dolog lehet amiről nem hinnénk.de nem ufo,olyan nincs,ahogy csodák iks csak a mesékben vannak.
22/28 A kérdező kommentje:
Talán jobb is ha nem látunk UFO-kat: mert akkor nekünk földieknek befellegzett mint az Amerikai Indiánoknak!! Valójába még senki se látott földön kívüliekkel ellátott UFO-t ... de idegen űr szonda érkezhetett,,, ami a földünk felszíne előtt el éget az atmoszférába,, ezért nem találjuk őket meg!
2013. aug. 2. 12:52
23/28 schocko 

válasza:

A pancserek megépítenek egy űrhajót, azzal sok fényévet átutaznak és amikor ideérnek nem számolnak a légkörrel és elkozmálnak...háááát...
24/28 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam hogy az idegenek se annyira birósak hogy a mi földi fizikai törvényeit le tudják győzni!
2013. aug. 3. 09:21
25/28 anonim 

válasza:

Mivel az UFO azonosítatlan repülő tárgyat jelent, láttam már ufo-t, amíg be nem repült egy fa elé. Olyasmit, mint az 5-ös hozzászóló. Az épülő házam tetején ácsok dolgoztak. Egy lécet adtam fel, amikor a szemembe ötlött az égbolton iszonyú gyorsan haladó korong alakú, ezüstszürke tárgy. Nem vagyok ufo-hívő, de akkor majdnem az lettem. Csakhogy amint repült, egyszer csak olyan helyre ért, ahol egy nagy nyárfának el kellett volna takarnia. Nem ez történt, hanem szépen kiderült, hogy egy ökörnyáldarab repült, és nem magasan fenn, hanem alig pár méterre a földtől, azért tűnt olyan gyorsnak. Hozzáteszem, semmi baja a szememnek. Olyan, mint bárki másé: könnyen becsapható.
26/28 A kérdező kommentje:
Velem is történtek hasonló dolgok,, de még mindég azt állítom hogy a nap bármelyik percében a földünkre "zuhanhat" egy idegen civilizáció felderítő szerkezete,,
2013. aug. 7. 18:12
27/28 Diu válasza:
amikor én leírtam és utána kérdeztétek hogy én láttam-e vagy nagynéném ott leírtam hogy E/1-ben írtam! (mintha én láttam volna)-.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!