Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Látott már valaki egy UFÓ -t?

Mihály Mihály kérdése:

Látott már valaki egy UFÓ -t?

Figyelt kérdés

#Ó vadász
2013. júl. 26. 19:29
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
32%

"...csak ugye amikor bizonyítani kell, ott lefagy ált a processzor mindenkinél,"

Igen! Ha a média arról beszél, hogy egy régész talát egy csontot, ezt az asszisztensnője is bizonyíthatja, mindenki részére bizonyított, hogy a dinoszauruszoknak mekkora volt a jelentősége az evolúció fejlődésében. Ha a mexikói légvédelem egyszerre bizonyítja, hogy több tucat ufót látott, Pistike nem nem hiszi, mert ő meg pont nem volt ott! Ráadásul nem fér bele a világképbe! Akkor, meg mindenki hazudgál és nincs is bizonyíték, hiszen akár melyik légvédelem is hazudós lehet, de ott még az asszisztensnő sem látta, meg egyébként sincsenek...

2013. júl. 26. 23:28
 12/28 A kérdező kommentje:
Értelmes a hozzászólástok,,, de azért túl önzőek lennék ha azt állítanánk, hogy világegyetemben csak mi, ezen a bolygón élünk úgy,, ahogy békességbe!!!
2013. júl. 27. 10:01
 13/28 anonim ***** válasza:
Csakhogy a dinoszauruszokat meg lehet tekinteni a (jobb minőségű) múzeumokban, és direkt erre kifejlesztett tudományág is van, viszont direkt ufók kutatására kifejlesztett tudomány ág nincs, akik a csillagokat vizsgálják azok a csillagászok. Azonkívül érdekes módon nem láttam még ufót múzeumba, és soha nem is fogtok látni. Ufók nincsenek, mert ha lennének akkor a hadsereg, meg a csillagászok, meg az urológus, meg az anyám kínja nem próbálná eltitkolni. Nem gondoljátok, hogy amit ennyire titkolnak a semmiért, az nem is létezik? Nem gondoljátok, hogyha találnának valamilyen űrlényt, akkor azt már csak pénzszerzés céljából is kiállítanák vagy bemutatnák nyíltan a tévében meg az embereknek? Mert én gondolom. És ne mondjátok már hogy azok bizonyítsanak, akik nem hisznek. Mert akkor mi végig bizonyítunk. Mert egyetlen egyszer nem látott érdekes módon még senki sem ufót, és ez olyan bizonyítás, amit csak akkor lehet legyőzni, ha a tévében 2 hónapig a híradóban erről megy a műsor, vagy én magam látok egyet. Bizonyítsatok ti, de ne úgy, hogy az emberek hülyék voltak és rég kihaltak volna ha nem jöttek volna a drága ufók és ők hozták a technológiákat, meg a piramisok, meg a fények, meg a kis emberek az elmegyógyintézet ajtaja előtt, stb... hanem ti magatok mondjatok valami bizonyítékot. A világűrben hiába van 264737237723627347x10^20 darab bolygó, attól még hogy olyan közel van a naphoz, hogy az élőlények életben tudnak maradni, még nem biztos, hogy tényleg létrejött rajta az élet. És igen, ha a csillagászok még nem találtak ilyen bolygót, akkor bizonyára nincs élet a világűrben a Földön kívül. Nem értem miért ilyen nehéz ezt megérteni.
2013. júl. 27. 12:12
 14/28 Diu válasza:

Nekem a nagynéném!

Úgy hogy: E/1 be mondom el!

2008-2009 ben történt ez velem.Nme tudom hogy álom volt vagy valóság de valóságnak tűnt.Eltekintve attól, hogy a szobám nem úgy volt berendezve ahogy eredetileg (máshol volt az ágy stb.).Az ágyam mellett állt körülbelül 70 cm-re és engem nézett.Kb 125-140 cm magas volt,vékony és szürke színű.Nagy fekete szemei voltak és meztelen volt.Teljesen UFO kinézete volt..Teljesen lebénított a látvány mármint nem tudtam mozdulni csak néztem őt.(Úgy tudom hogy erre mondjá azt hogy az égi jelenségek,szellemek és UFÓK lebénítsák az embereket.Valakit hideg ráz valakit meleg vesz körül.A mai napig nem tudom hogy álom volt-e vagy valóság!

Ezt ő mesélte el nekem...

2013. júl. 27. 13:53
 15/28 anonim ***** válasza:
Ezt nem értem. Most ezt akkor a nagy nénéd látta vagy te? Ha te láttad, és minden különösebb ok nélkül máshol volt az ágyad, akkor álmodtál. Ha a nagynénéd látta, és az ő ágya volt minden különösebb ok nélkül arrébb tolva, akkor ő álmodta. Ufót még soha senki nem látott, vannak élethű álmok, vannak hazugságok, és hallucináció is létezik, de ufók nincsenek.
2013. júl. 27. 15:04
 16/28 anonim válasza:
UFO-k vannak!!!
2013. júl. 27. 15:22
 17/28 A kérdező kommentje:
Érdekes az állás pontjaitok, talán fejtegessük tovább! Senki se bizonyíthatja be hogy vannak, de azt se hogy nincsenek UFÓ-k . de érdekes módon az emberek mindég valami égből le ereszkedett, istenekről, lényekről fantáziáltak. Ezek a lények,tudnak repülni, el tűnni, és még sok minden mást! Igaz ezen sok pénzt lehet keresni! De az ős korban nem volt pénz" de még is ott, a fejükbe mocorgott az égből le ereszkedett lények létezése.. Ha van kedvetek folytassuk tovább, a békés vitát!
2013. júl. 27. 19:56
 18/28 anonim ***** válasza:

húsz éve talán, hogy a tudomány rádöbbent..nem csak a tejút nevű galaxis létezik, hanem több .. aztán több tucat, aztán kiderült hogy több tízezer, és mindegyik milliárdnyi csillaggal..

egyszerű statisztika. ebből a több milliárd, de inkább tera, peta, vagy még több bolygóból nehogymá' csak mi szédelegjünk egyedül..vannak bizony, és fogadok egy komoly összegbe, hogy vadul keresik ők is az ufo-kat..

ha mi fogjuk az ó jelüket, akkor bizony fejlettebbek..viszont..jön a segítség!

2013. júl. 27. 20:05
 19/28 anonim válasza:
Én láttam és Neve is volt ....Orbán Viktor
2013. júl. 28. 22:31
 20/28 anonim ***** válasza:

Anyám is látott , Pisti, Feri, Juci, Kata, Karcsi, Misi, mind láttak egy ufót. No de nem azt az egyet, hanem mind másikat. Mindnek sajátos története van!

Az utóbbi időben megszaporodtak az ufóbalesetek! Itt is ott is lezuhannak, az ember már a saját kertjében sem lehet biztonságban!

A régészek szerint, barlangrajzok bizonyítják, hogy a piramisokat idegen civilizáció segítségével építették. De a barlangrajzok idejéből még nem találtak tört csészealjat, Találtak ugyan egy az az egy darab deformált koponyát, amiról a génvizsgálatok bizonyítják, hogy az nem emberi.

Nekem csak az nem fér a fejembe, hogy a fejlődés az idegenekre nem vonatkozik? Átrepülik a világegyetemet, pusztán csak azért, hogy itt a földön összetörjék hajóikat? , Vagy talán gépeiket fejlesztették de a navigátoraikat nem? Emberi ész, hová mész?

Ebben a témában az ember a kérdés nem pedig az ufó!!!

2013. júl. 29. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!