Hivatalos leleplező beszéd az ufókról és a háttérhatalomról? (Lent)
"Jelenleg élő földönkívüliek vannak a földön, és közülük ketten legalább az Egyesült Államok kormányának dolgoznak. Egy másik fajt, amelyről nemrég értesültem Magas Fehérek néven illetik"
Nem veszed észre milyen korlátolt ostoba szöveg ez?Báder Márton ezekszerint? És a kosárlabdázók?A fekete kosárlabdázók tiltakoznak miért hagyták ki őket!
"- Frusztrált"
Magyar nyelvtanárt!!!
Tudod a bulvár nagyon szeret mások szájába adni dolgokat,tetteket nekik tulajdonítani.
Egy magyarra fordított cikkben szerinted ezt nem tehették volna meg?
"egy honvédelmi miniszter miért mondana ilyeneket ha nem igaz"
Te nem láttál magas beosztásban levő embert ostobaságot hazugságot mondani? Én több mint 70 éves vagyok láttam egypárat!!!Tudod a minisztereket nem ész szerint nevezik ki?Mondok egy oltári tehetségtelen ostoba embert pld Silvio Berlusconi.
Az az ember őrült! Azért állít ilyeneket, hogy ne vesszen kárba a befektetése. Mert 1967-ben csináltatott egy UFO -leszállóhelyet, mellékelve Kanada térképével. Kérdező, ha jobban utánanéznél a dolgoknak...
Szerintem demenciája van a vénembernek... Ja, és kérdező véletlenül nem hirdetni akarod a honlapod???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!