Ha a piramisokat tényleg a földönkívüliek építették, akkor ezek szerint több ezer évig azért voltak itt, hogy ezt felügyeljék, aztán amikor kiment a divatból, akkor meg se szó se beszéd leléptek?
Ha azok a szerencsétlenek tényleg léteznek és eljöttek ide, akkor nem volt jobb dolguk, mint egy primitív ember-fáraónak (aki istennek képzelte magát) ilyen hatalmas építményeket emelni?
Remélem értitek az iróniát a kérdésben.
Gyurika sosem említette hogy a piramisokat földönkívüliek emelték vagy földönkívülieknek emelték volna.
Gyurika már kifejtette az álláspontját az ókori Egyiptommal kapcsolatban, hogy amit tanítanak az iskolában bizonyos mértékig fals információ és nem pedig valós történelmi tény, igaz, egy másik kérdésnél.
Gyurika már felfedezte, hogy igencsak gyerekes vagy mert ezzel a piramisos ufós dologgal nem tudsz leállni, már kb.3x-ra teszed fel ugyanazt a kérdést ezzel kapcsolatban egy hét alatt csak más szavakkal. Ha nem te vagy akkor elnézést kérek, de ettől függetlenül mégis mi jogon írsz le előre, mert számomra igencsak negatívnak tűnik.
"A gízai Nagy Piramisok nem a fáraóknak épültek ez már bizonyított tény."
Jaja, a bizonyítást meg dr. Jerome David Hinkelstein a Harvard egyetem ufológiai tanszékének címzetes professzora tavaly publikálta egy youtube-videóban, amiért megkapta ufológiai Nobel-díjat, meg az azzal járó két kiló krumplit, és a DM üzleteiben 5%-os kedvezményt biztosító kupont.
Én most tettem fel először ezt a kérdést. És nem provokálni jöttem ide kedves Mariska (csak megfigyeltem, hogy minden kérdéshez beirkálsz, és tényleg tudtam, hogy te meg fogsz itt jelenni - biztos agykontrollal bevonzottam), hanem logikus tényeket és bizonyítékokat várok azoktól, akik ezt határozott tényként állítják, amit a kérdésben leírtam.
Az ókori birodalomban élő emberek technikailag a mi fejlettségünkhöz képest még primitívek voltak. Vagy szerinted már akkoriban is voltak számítógépek, televízió, stb?
Itt már nyomtunk egy vitát erről:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__4390..
Amúgy úgyis három érvre fut ki az egész a hívőknél:
1. Úgyse tudod bebizonyítani, hogy nem ufókok építették a piramisokat, mert nem készült videófelvétel róla, ahogy emberek építik, úgyhogy hallgass a neved!
2. Az ókori egyiptomiak olyan fejlettek voltak, hogy mi ahhoz képest csak csótányok vagyunk (még egy youtube vidit is belinkelnek aduként, ha nagyon kételkednél benne)
3. Hát az ókori mítoszok azok egy az egyben azt bezonyítják, hogy pufók ufók állnak minden mögött. (bár azt nem tudják pontosan mi van ezekben a sztorikban, de az az egy biztos, hogy földönkívüliekről szólnak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!