Barátom szerint az UFO-k lopni járnak a Földre. Ez igaz lehet? Mit? Tűntek el dolgok magyarázatlanul?
Figyelt kérdés
2013. jún. 20. 17:17
11/20 anonim válasza:
Ja megvan, ezért tünnek el mindig a fél pár zoknim.
12/20 anonim válasza:
Annak a sok recska az oka, mert a zoknijaidba vered a pélót.
13/20 anonim válasza:
"Hát logikusabb elképzelés, minthogy gabonaköröket jönnek firkálni ide az univerzum túlsó végéről."
Azok a firkálmányok szakrális geometriát ábrázolnak, nem holmi firkálmány. Akárki csinálta, több esze volt, mint neked.
14/20 anonim válasza:
Arany! Ha valóban komoly szándékból írtad,a kérdést,és ha valóban érdekel, még bővebben is tudok válaszolni, privátban! Üdv Attila!
15/20 Napkiraly válasza:
ha így lenne már régen leadták volna az aluminium csészealjat a vasba, mint az itt rekedt társaik
16/20 anonim válasza:
Nekem a zoknijaim párjai tűnnek el magyarázatlanul.Már megvan milyen indokot mondok anyámnak ha legközelebb lecsesz érte
17/20 anonim válasza:
Nekem egyszer egy szép nagy fej karfiol tűnt el a kosaramból a piacon vásárlás közben. Ez most komoly. De eddig meg sem fordult a fejemben , hogy ők voltak.
19/20 anonim válasza:
Azt nem tudom,de Obamáról előbb elhiszem! ,de nincs kizárva,semmi se! Sok álcás jár a födre,év milliók óta!
20/20 anonim válasza:
Nekem az úszószemüvegem vitték el.
InterSportos volt. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!