Kik építették a Holdat. A Reptíliánok?
Zoltánkvantumfizikus kérdése :
Kezdeném azzal, hogy egy érdekes könyvre hívnám fel a figyelmedet Christopher Knight, Alan Butler szerzőpáros Kik építették a Holdat c. művére, amelyet itt olvashatsz eredetiben [link] Ez a mű igen érdekes dolgokat tár elénk a Holdról, mely átolvasása után meggyőződhetünk, annak nem természetes eredetéről.
Itt magyarul található egy érdekes összefoglalása a kormányok elhallgatásairól a Holddal kapcsolatban http://www.youtube.com/watch?v=zZ_gLn9LBMs
Biztosan megnéztétek a videot már, hiszen zen az oldalon gyakran szóba kerülnek ezek a kérdések. Most tovább mennék picit. Nézd meg kérlek ezt az összefoglalót a Hold akadémikusok által elhallgatott dolgokról. Figyelem csillagászati oldal, nem paranormal ! [link]
Mint olvashatod, jóval idősebb a bolygónknál "A Hold jóval idősebb, mint amit korább feltételeztek róla. Úgy néz ki, hogy idősebb, mint maga a Föld és a Nap! A Föld korát 4,6 milliárd évre becsülik , viszont a holdkőzet életkorát legalább 5,3 milliárd esztendőre! A holdpor meg legalább egy milliárd évvel idősebb a holdkőzetnél is!" A Hold kőzete is teljesen eltérő a földiétől, melyet rögtön ez alatt olvashatsz és ha végigmész a tényeken a vízpáráról és a furcsa fémekkel kapcsolatban, egyre inkább az körvonalazódhat benned, hogy ez egy mesterséges égitest.
Egy igen érdekes dolgot kiemelnék. A Hold belül üreges, pont mint egy mesterséges bolygó ! "9. Üreges Hold
A Hold átlagos sűrűsége 3,34 g/cm3, mialatt a Földé 5, 5. Mit jelent ez? 1962-ben Dr. Gordon MacDonald NASA-tudós ezzel kapcsolatban megállapította :” Ha a holdi paraméterek kisebb értéket mutatnak ( a vártnál ), akkor ez a tény megköveteli, hogy a Hold belsejét inkább üregesnek, mint homogén szférának tekintsük.”
A Nobel-díjas kémikus Dr. Harold Urey felvetette, hogy a Hold alacsony sűrűsége a kiterjedt belső területeinek szerkezete miatt van, melyek „egyszerűen üregek”.
A MIT ( Massachusetts Institute of Technology ) professzor Dr. Sean C. Solomon azt írta : „A Lunar Orbiterrel végzett kísérletek jelentős mértékben tökéletesítették a tudásunkat a Hold gravitációs mezejével kapcsolatban… melyekből azt a megdöbbentő következtetést kell levonnunk, hogy a Hold valószínűleg üreges!\"
10. Visszhangzik a Hold
1969. november 20-án az Apolló-12 legénysége az emelkedési fázisban ledobta a holdmodult, mely visszazuhant a Holdra. A lezuhanás hatására ( ez kb. 65 km-re történt az Apolló-12 leszállási helyétől ) létrejött egy mesterséges holdrengés, mely meglepő tulajdonságot mutatott : a Hold több, mint egy óráig visszhangzott, mint egy harang! Ez a jelenség ismétlődött meg az Apolló-13mal is, ( szándékosan előidézve, hogy a harmadik leváló egysége hatással legyen a Holdra. ), mely még több meglepő eredményt hozott : a szeizmikus műszerek rögzítették, hogy a becsapódás visszhangja 3 óra 20 percig hallatszott mintegy 40 km mélységig. ami arra enged következtetni, hogy a Hold szokatlanul könnyű, üreges, azaz egyáltalán nincs magja!"
A laikusok és a kötekedők kedvéért megjegyezném már most, hogy a Hold felszinén volt érzékelhető a rengés. A talajon álló űrhajósok észlelték ezt a ritmikus morajlást és bennt a holdkompban, ami szintén a Hold felszínén állt, nem arra kell gondolni hogy a levegőben, mivel ugye nincsen légköre.
Most azt javasolnám, ha ezeket megemésztettük, akkor picit nézzük át mégegyszer azokat a bizarr tényeket, melyeket szeretnek elhallgatni előttünk a politikusok befolyása alatt álló akadémiai vonal. [link]
Tudjuk, hogy korábban az orosz tudósok füstölgő gyárkéményeket rögzített a túloldaláról, mely folyamatosan láthatatlan a földről. Felmerül a kérdés, kik és miért építették ezt az égitestet és miért működtetik napjainkban is ?
Ez egy olyan idegen lényeknek tudható be, akiknek célja, hogy hatást gyakoroljanak bolygónk népességére és az uralkodó elitbe épültek be. Most sok olvasó előtt a Reptoidok ugranak be és azok a dolgok amiket itt olvastak róluk. Kérlek úgy gondold végig ezt a kérdést, hogy azokat a dolgokat félreteszed, amit itt olvastál a Reptoidokról, mert nem hiteles információk.
Magas technológiai fejlettségű hüllők, sárkányokról minden földrész mitológiai beszámolói egyöntetűen beszámolnak. Ezt a pár perces rövid összefoglaló magyar videot kérlek nézd végig mindenképpen ! http://www.youtube.com/watch?v=HkHGfT5ylj4&list=PL82CE75ED45..
Tudjuk, hogy a bolygónk korai szakaszában tehát volt hüllő lények általi látogatás és fejlődésünkben behatás részükről. Mivel a szakirodalom Reptíliánnak(REPTílián humanOID)=Reptoid névvel illeti őket, ezért most bevezetném Én is rájuk ezt a nevet, de nem olyan nevetséges tartalmat értek alattuk, amiket itt olvastál eddig.
Ezek az idegenek nagyon fejlettek technikailag és valószínű a Hold is olyan technikai eszköz melyet kihasználnak az emberiség megtévesztésére, befolyásolására. Különben nem lenne értelme annak, hogy itt található a Hold. Valamiért mégiscsak itt van !
Legegyszerűbb feltevés, az, hogy az emberi gondolatokat, érzékelést befolyásólja. Akit bővebben ez érdekel, az itt meghallgathatja magyarul is http://www.youtube.com/watch?v=LhLWa7r7gDA
A Hold egy High-Tech technológiai berendezést működtet, melyel az érzékelésünket változtatták meg a világról. Teljesen másképp nő fel, érzékel egy mai ember, mint az evolúcionált őseink, köszönhető ez annak a tudatkontrollnak melyben a Hold is szerepet kap.
Nem írnék ehhez a kérdéshez többet, mert egy részről kezdetnek ez is elég, másrészt így is fel szoktátok róni teljesen érthetően, hogy túl sokat írok egy kérdéshez és ez elveszi az átolvasástól a kedvet. Még ezt a videot ajánlanám figyelmedbe http://www.youtube.com/watch?v=ZG-duWqFNcU
Milyen gondolatok ébredtek benned ? Kérlek gondolkozz el ezen a kérdésen és rágd meg, akár napokig is !
"...ahogyan ezt kötekedőek próbálták belemagyarázni az írásomba, hogy nevetségessé tegyék..."
Nem kellenek ehhez a kötekedők, enélkül is eléggé nevetségessé tetted már magad :D
A Holdat a Bolygóépítő szabadkőműves Kft építette, illetve szerelte össze, még i.e 8009637-ben, kiváló minőségű ementáli sajtból, természetesen.
A közismert kráter úgy keletkezett rajta, hogy kőműves Sanyi suttyomban belezabált.
Igazából én másfélhete kezdtem el pont ezen gondolkozni.. Információkat gyüjteni stb.. viszanézve kb. ugyanazok az adatok:DD Az én elméletem az hogy: Mi mint emberiség egy kisérlet vagyunk.. Az evolució során minden élőlény fejlődöt de egyik sem mérhető ahoz a hatalmas fejlődéshez amilyen az embereké és szerintem kellet valami nagy lökésnek történnie amitől ilyen rövid ídő alatt ilyen magasra jutottunk .. és most gondolj bele ha ez igaz akkor
Mi a leg alkalmasabb hely a kísérlet megfigyelésére?... (súghatok a hold!:D) És amúgy amikor ezt az elméletett kitaláltam gondoltam magamba az nap este hogy megnézem alaposan a holdat de érdekes módon nem volt fent,és másnap se,és utána se, egy hétig nem láttam... (de nem csak itthonról figyeltem felmentem a hegyre jártam a várost hátha találok helyet ahonnan láthatom +körübelül minden ismerősömtől megkérdeztem hogy látta-e ezalatt a holdat olyanokat is akik vidéken voltak vagy a balatonnál...) de nem láttam azonban tegnapelött láttam . Gondoltam magamba hogy ezaz végre csak valami nem stimmel ... megváltozott a pályája és egésznap fentvan és este nyugszik le nem tudom kinek tűnt még fel (jó persze vannak ilyen ídőszakok csak nem ilyen időintervalumbba) Ja és amíg nem láttam a holdat nagyon furcsa dolgok töréntek de azokat nem írnám le nem szeretem a szkeptikus hozzászólásokat:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!