David Icke mire alapozza, hogy a Reptíliánok kevesen vannak, hiszen ha utána számolunk meglátjuk nem így van?
David Icke ébred az Oroszlán c. nagy sikerű előadásában kifejti, hogy a Reptíliánok nagyon kevesen vannak szerencsére, ezért nem tudják elfoglalni a földet meg a rezgéseik sem kompatibilisek velünk.
De kifejti, hogy egy saját íriszvizsgálat szerint a népesség 4%-a Reptílián, ugyanis hüllőpupillájuk van ! Ez már 400 millió !! Ehhez még hozzá jön azon Reptílián entitások száma is, akik nem emberhez kötődve lebegnek a térben és persze a Hold belsejét működtetik, meg a Phobost. Továbbá a Marson is vannak és megtalálhatóak a föld alatt is. Ez így már tetemes Reptíliánt jelent ! Többen vannak tán mint mi ? :S
David elszámólta magát ?
David egy idióta, aki idiótákat tesz még idiótábbakká.
Rommá hamisítja a mitológiákat és a történelmet.
Egy igazi angol, egy igazi kapitalista, aki mindenből pénzt csinál.
Én nem hiszek neki.
Ha te hiszel neki, akkor az ő világát teremted (!!!) ...nem a magadét...
Nem alapozza semmire.
Az esetedben egyszerűen az a helyzet, hogy nem te vagy művei célközönsége, mivel gondolkodsz.
Nem utánaszámolgatni kell, hanem elfogadni ami ott van, és kész...mer az úgy van! :)
Amúgy, hogy jött ki a 400 millió?
Az 10 milliárd 4%-a. Ennyi ember jelenleg nincs a Földön, de a 7,1 milliárd 4%-a is közel az USA teljes lakossága.
Fizikus, ja! Én meg az angol királynő vagyok.
Faiskolája van csak, még egy halvány érettségit sem sikerült letennie. Mondjuk ennek fényében nem is csodálom, hogy gőze nincs a százalékszámításról.
Gondolom orvos is, ha íriszvizsgálatokat is végzett. Szemész professzor. Azt is a kapusképzőben oktatják, a Coventry ifi negyedosztályban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!