Szerintetek létezik a TR-3B?
Szerintem létezik, ebben biztos vagyok, de léteznek olyan esetek is, amik szerintem csak hasonlítanak erre a gépre, de nem emberi haditechnika.
Például ha valamelyik országnak ilyen titkos gépe van akkor miért a nagyvárosok fölött próbálja ki, ahol mindenki láthatja? Ez a józan ész ellen vall.
Egyébként ezt is ufónak lehetne nézni:
Ez a Solar Impulse, az első napelemes repülőgép Phoenix felett. :)
Én is úgy gondolom hogy létezik.
Csak azt nem értem hogy a higanyplazma hogyan lépes csökkenteni a gravitációt
ANTIGRAVITÁCIÓ nem létezik ! ! !
Reductio ad absurdum módszerrel bizonyitható a legegyszerűbben: ha létezne, akkor felszerelnénk egy sulyos targyra, bekapcsolnánk, aztán minimális energiabefektetéssel felrepitenénk a tárgyat a magasba, aztán kikapcsolva az antigravitációt a tárgyat munkavégzésre birnánk, a gravitáció által visszahoznánk a kiindulasi pontra, mikozben a termelt energiát elraktároznánk. Mivel a termelt energia több lesz mint amit befektettünka a felrepitésre, máris készen van egy masik képtelenség:
AZ ÖRÖKMOZGÓ !
Na ezért szeretem én a fizikát! Nekem se Obama sem Putin nem fogja bedumálni hogy hamarosan készen lesz a higanyplazmás antigravitácios fotosopp űrhajó :-) :-) :-) :-)
55%
Én meg azért szeretem a dogmákat, mert mindig megdőlnek!!!!444444
:-) :-) :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!