Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek létezik a TR-3B?

Szerintetek létezik a TR-3B?

Figyelt kérdés
2013. máj. 29. 15:24
 1/8 anonim ***** válasza:
ez az amit manapság katonai technológiának és fejlesztésnek hívnak, sok ezek közül még majd 10-20 év múlva kerül be a hivatalos forgalomba, addig majd tesztvezetések ezrei lesznek meg, kiküszöbölik a hibákat, addig is hozzájárulnak az ufo észlelésékhez.
2013. máj. 29. 15:38
 2/8 anonim ***** válasza:
az oroszoknak is van hasonló antigravitációs higany plazmával működő gépük, amiket szintén az ismeretlenség miatt ufo nak néznek. Cosmosphere a neve.
2013. máj. 29. 15:43
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem létezik, ebben biztos vagyok, de léteznek olyan esetek is, amik szerintem csak hasonlítanak erre a gépre, de nem emberi haditechnika.

Például ha valamelyik országnak ilyen titkos gépe van akkor miért a nagyvárosok fölött próbálja ki, ahol mindenki láthatja? Ez a józan ész ellen vall.

Egyébként ezt is ufónak lehetne nézni:

[link]

Ez a Solar Impulse, az első napelemes repülőgép Phoenix felett. :)

2013. máj. 29. 16:13
 4/8 anonim ***** válasza:
ezt hányszor belinkelték már ufonak régebben.
2013. máj. 29. 16:24
 5/8 A kérdező kommentje:

Én is úgy gondolom hogy létezik.

Csak azt nem értem hogy a higanyplazma hogyan lépes csökkenteni a gravitációt

2013. máj. 29. 17:13
 6/8 anonim ***** válasza:

ANTIGRAVITÁCIÓ nem létezik ! ! !

Reductio ad absurdum módszerrel bizonyitható a legegyszerűbben: ha létezne, akkor felszerelnénk egy sulyos targyra, bekapcsolnánk, aztán minimális energiabefektetéssel felrepitenénk a tárgyat a magasba, aztán kikapcsolva az antigravitációt a tárgyat munkavégzésre birnánk, a gravitáció által visszahoznánk a kiindulasi pontra, mikozben a termelt energiát elraktároznánk. Mivel a termelt energia több lesz mint amit befektettünka a felrepitésre, máris készen van egy masik képtelenség:

AZ ÖRÖKMOZGÓ !

Na ezért szeretem én a fizikát! Nekem se Obama sem Putin nem fogja bedumálni hogy hamarosan készen lesz a higanyplazmás antigravitácios fotosopp űrhajó :-) :-) :-) :-)

2013. jún. 2. 14:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen,de titkosítva ZÜMM-52XHZ-nek hívják !
2013. jún. 3. 17:31
 8/8 anonim ***** válasza:

55%

Én meg azért szeretem a dogmákat, mert mindig megdőlnek!!!!444444

:-) :-) :-)

2013. jún. 14. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!